Nieuw seizoen Disney Speedstorm begonnen

  • Nieuws

  • 13 jun 24 om 23:42

  • Jeroen

  • 0

Het nieuwe seizoen, Journey of Emotions, brengt nieuwe racers, een nieuwe omgeving, crewleden en ook een nieuwe modus naar Disney Speedstorm!

In dit seizoen, dat vanaf nu dus te spelen is, komen al deze nieuwe items uit de bekende Disney Pixar film Inside Out. Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness zijn nu al te kiezen als racers, en binnenkort komen daar nog twee personages bij. Crewleden worden ook aangevuld met onder anderen Riley in verschillende gemoedstoestanden, evenals haar ouders. Ook komt er een Team Battle modus naar de game, waar bij twee teams van drie racers strijden om de titel. Ook is er het een en ander aangepast in Ranked Races zodat deze wat meer gestroomlijnd is, en er is een nieuw Player Rank progressiesysteem waarbij nog veel meer voorwerpen vrij te spelen zijn. Hieronder kun je een verse trailer bekijken van dit seizoen!

Ga jij aan de slag met het Inside Out seizoen? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Meer personages uit Sonic-comics kunnen naar games komen

0

Nieuws Meer personages uit Sonic-comics kunnen naar games komen

13-06-2024

0

Jeroen

Monster Hunter Stories – Mo(n)sterd na de maaltijd

0

Review Monster Hunter Stories - Mo(n)sterd na de maaltijd

13-06-2024

5

Robin

Reageer als eerste!