Meer personages uit Sonic-comics kunnen naar games komen

  • Nieuws

  • 13 jun 24 om 23:57

  • Jeroen

  • 0

Dit heeft de baas van Sonic Team, Takashi Iizuka, gezegd in een interview met Sonic Stadium. Hij werkt al langer nauw samen met IDW, het bedrijf dat de comic uitbrengt.

Hij werkt nauw samen met IDW wat betreft het ontwerp van de personages die in de comics te zien zijn. Hierbij vindt hij het heel belangrijk dat het proces waarbij deze personages gedacht worden leuk blijft om te doen. Daarbij spreekt hij ook zijn hoop uit dat er nog meer personages uit de comics uiteindelijk in een Sonic game te zien zullen zijn. Dit is overigens al eerder gebeurd, in de mobiele game Sonic Dash. Hierin waren Tangle en Whisper te zien, en die komen origineel uit de stripboeken.

Voorlopig komt eerst nog SONIC X SHADOW GENERATIONS uit. Sonic Generation is al een iets oudere game, waarin klassieke levels uit de franchise op twee verschillende manieren te spelen waren, met moderne en een old-school Sonic. Bij deze nieuwe release zitten dus gloednieuwe levels waarin Shadow the Hedgehog de hoofdrol speelt. Het is niet de eerste keer dat Shadow op een Nintendo console te zien is, want hij had op de Gamecube zijn eigen game. In andere toekomstige Sonic spellen, of wellicht in een DLC-pakket voor deze game, zouden dus wel andere personages uit de comics terecht kunnen komen.

Header bij Sonic X Shadow Generations-gamepagina

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

0

Nieuws Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

14-06-2024

4

Rik

Nieuw seizoen Disney Speedstorm begonnen

0

Nieuws Nieuw seizoen Disney Speedstorm begonnen

13-06-2024

0

Jeroen

Reageer als eerste!