Mario Kart Tour teaset toevoeging Mushroom Bridge & Movie Mario

  • Nieuws

  • 11 mei 23 om 16:55

  • Rik

  • 2

Het is een dag voordat de onthulling van de volgende Tour in Mario Kart Tour gepland staat, en dat betekent dat Nintendo een teaser online geplaatst heeft. Een nieuw retro-circuit lijkt volgende week zijn debuut te gaan maken in Mario Kart Tour.

Het gaat om het Mushroom Bridge-circuit uit Mario Kart: Double Dash!! voor de Nintendo GameCube. Spelers kunnen het circuit ook kennen uit Mario Kart DS. Zoals de naam al doet vermoeden staat een grote brug centraal in het circuit, dankzij boost pads kun je een alternatieve route over de zijkant van de brug nemen.

Oplettende fans wisten echter nog iets interessants te spotten: het lijkt er op dat de Mario uit de Super Mario Movie ook zal debuteren in Mario Kart Tour. Hij is namelijk op dezelfde manier verstopt in de achtergrond als Poochy dat was vlak voor zijn aankondiging.

Normaal gesproken wordt de nieuwe Tour, inclusief eventuele nieuwe personages, bekend gemaakt op de laatste vrijdag van de huidige Tour. Morgen hebben we dus meer informatie.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Wat vind jij van de eventuele toevoeging van Movie Mario? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer verkocht

0

Nieuws Crash Bandicoot N. Sane Trilogy meer dan 20 miljoen keer verkocht

21-06-2024

0

Kitty

Fan Friday: Tears of the Kingdom-thema in 8-bit

1

Special Fan Friday: Tears of the Kingdom-thema in 8-bit

12-05-2023

3

Rik

Hoofdafbeelding bij review Zelda Tears of the Kingdom

1

Nieuws Eerste reviews van Zelda: Tears of the Kingdom zijn binnen

11-05-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

11 mei 23 om 23:41

#9839‍

3860 XP | 726 comments

Kan, maar ik zier totaal geen movie Mario in. Meer default Mario.

Tamadachi

13 mei 23 om 17:05

#9880‍

5270 XP | 651 comments

Er waren al auto's die op de tracks Mushroom Bridge en Mushroom City rijden gedatamined dus het was enkel nog de vraag welke van de twee verkeerstracks het zou worden waarvan Nintendo duidelijk voor de eenvoudigste track namelijk Mushroom Bridge geeft gekozen.

Overige ben ik er blij mee dat de shortcut over de brug heen uit Mario Kart Double Dash weer terug is nadat het in Mario Kart DS was verdwenen en aangezien er nog drie GCN tracks in de Booster Course Pass in de laatste twee waves resteren is de kans groot dat we binnenkort voor het eerst in HD over deze iconische brug mogen scheuren.