Hollow Knight is de Game op Proef van juni 2024

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Abonnees van Nintendo Switch Online kunnen weer een nieuw spel proberen. Hollow Knight is namelijk de Game op Proef van deze maand!

Wie lid is van Nintendo Switch Online kan van 6 tot 12 juni de veelgeprezen platformer Hollow Knight gratis uitproberen. Via de eShop is het spel te downloaden. Dat kan via je Switch of de web-versie van Nintendo eShop. Besluit je het spel aan te schaffen, dan wordt je voortgang gewoon meegenomen.

Hollow Knight is een Metroidvania met cult-status, ook onze Coen was laaiend enthousiast en deelde de perfect score uit in zijn review.

Game op Proef is onderdeel van de Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Abonnees krijgen elke maand de kans om een spel ongeveer een week lang gratis te proberen.

Ga jij Hollow Knight uitproberen nu deze Game op Proef is? Of heb je het spel al eerder gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

LEGO Horizon Adventures aangekondigd voor Switch

0

Nieuws LEGO Horizon Adventures aangekondigd voor Switch

07-06-2024

2

Jeroen

Handgetekende Metroidvania Constance komt naar Nintendo Switch

0

Media Handgetekende Metroidvania Constance komt naar Nintendo Switch

07-06-2024

2

Rik

Reageer als eerste!