LEGO Horizon Adventures aangekondigd voor Switch

De Summer Game Fest showcase is op het moment van schrijven nog bezig, en één van de eerste aankondigingen daar was LEGO Horizon Adventures!

Deze komt op een aantal systemen uit, waaronder PlayStation 5 en PC. Maar, dit nieuwtje en de trailer zijn voor ons als Nintendo-fans ook interessant. De game zal namelijk ook op de Switch verschijnen! LEGO Horizon Adventures is een game die qua opzet erg lijkt op de vorige LEGO games, het is dus een action-adventure platformspel, maar dan één die zich afspeelt in de wereld van Horizon. De game is gemaakt voor het spelen met twee spelers, en dit kan zowel online als offline.

Deze titel lekte enige tijd geleden al uit, maar zonder details of meer informatie. Nu, tijdens Summer Game Fest, is hij dan toch eindelijke officieel aangekondigd. Hieronder kun je de gloednieuwe trailer bekijken.

Ga jij later dit jaar aan de slag met LEGO Horizon Adventures? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Harry Potter: Quidditch Champions is bevestigd voor Switch + trailer

1

Nieuws Harry Potter: Quidditch Champions is bevestigd voor Switch + trailer

08-06-2024

1

Rik

Hollow Knight is de Game op Proef van juni 2024

0

Nieuws Hollow Knight is de Game op Proef van juni 2024

07-06-2024

2

Rik

Reageer als eerste!