"Grasshopper Direct" aangekondigd voor 31 juli

  • Nieuws

  • 29 jul 24 om 21:28

  • Rik

  • 0

Grasshopper Manufacture heeft hun tweede ‘Grasshopper Direct’-presentatie aangekondigd. De studio van No More Heroes-bedenker SUDA51 zendt hun stream op woensdag 31 juli uit.

De tijd van de uitzending is nog niet bekend gemaakt. In de aankondigingstweet geeft het bedrijf aan dat ze momenteel keihard werken om de Grasshopper Direct af te krijgen en het ‘deze keer niet willen verkloten’ om de presentatie op tijd uit te zenden. De precieze tijd maken ze dan ook dichter op woensdag bekend als ze zeker zijn dat ze alle deadlines kunnen halen. N1-UP zal de tijd van de Grasshopper Direct natuurlijk ook delen zodra deze bekend is.

De eerste Grasshopper Direct werd in juni 2023 uitgezonden door het bedrijf. Grasshopper Manufacture werkt niet exclusief voor de Nintendo Switch, dus het is nog afwachten of de aankondiging(en) relevant zijn voor Nintendo-fans. In 2022 onthulde Grasshopper-eindbaas Suda51 nog dat hij gesprekken heeft gehad met Marvel om een game te maken met hun superhelden IP’s. Met name de grofgebekte anti-held Deadpool viel in de smaak bij de beste man. Verder gaf hij in 2021 al aan te werken aan drie gloednieuwe IP’s.

Als er tijdens de Grasshopper Direct games worden aangekondigd die naar de Switch (2) komen, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Ga jij kijken naar de Grasshopper Direct? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokรฉmon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Ontwerper deelt art voor verjaardag Xenoblade Chronicles 3

1

Nieuws Ontwerper deelt art voor verjaardag Xenoblade Chronicles 3

29-07-2024

3

Rik

Machi Koro met iedereen – Vele kaarten maken de stad

0

Review Machi Koro met iedereen - Vele kaarten maken de stad

29-07-2024

1

Daan

Reageer als eerste!