Gerucht: Dragon Quest III HD-2D remake is een trilogie

  • Nieuws

  • 29 mei 24 om 08:49

  • Robin

  • 1

Dragon Quest III HD-2D remake zou een trilogie zijn volgens Midori, een bekende leaker. De game wordt tijdens de volgende Nintendo Direct verder getoond. 

Let op: niets uit dit bericht is officieel bevestigd door Square Enix of Nintendo, neem dit gerucht met het gebruikelijke korreltje zout tot er officiële mededelingen gedaan worden.

Midori is een bekende SEGA/Atlus leaker die sinds enkele weken ook meer deelt over andere Japanse studio’s. Volgens Midori zou de Dragon Quest III HD-2D remake mogelijk de algehele Erdrick-trilogie bevatten. Dit zou betekenen dat het dus om Dragon Quest I, II en III zou gaan. Deze titels waren al eerder uitgebracht op de Nintendo Switch. Tevens laat Midori weten dat ze het spel in de volgende Nintendo Direct verwacht. De volgende Nintendo Direct zal in juni plaatsvinden.

Dragon Quest III HD-2D kreeg recentelijk nog een teaser. Square Enix deelde de teaser ter gelegenheid van Dragon Quest Day. Hierin werd ook duidelijk dat het spel op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Zou jij een remake van de Erdrick-trilogie zien zitten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

TMNT: Splintered Fate komt 17 juli naar de Nintendo Switch

1

Nieuws TMNT: Splintered Fate komt 17 juli naar de Nintendo Switch

24-06-2024

0

Dennis

Paper Mario-peiling suggereert terugkeer unieke personages

2

Nieuws Paper Mario-peiling suggereert terugkeer unieke personages

29-05-2024

4

Erik

Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024 in Australië

0

Nieuws Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024 in Australië

29-05-2024

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

29 mei 24 om 09:55

#13676‍

2941 XP | 570 comments

Dat zou wel leuk zijn. Heb de originele trilogie niet gekocht op de switch, omdat die er wel heel veroudert uit ziet. Een volledige remake zou dus wel tof zijn.