Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024 in Australië

  • Nieuws

  • 29 mei 24 om 00:05

  • Jeroen

  • 0

Charles Martinet, die wij natuurlijk allemaal kennen als de persoon die jarenlang de stem van Mario insprak, is later dit jaar te gast bij het Nintendo Live 2024 evenement in het International Convention Centre in Sidney.

Op het evenement kun je deelnemen aan allerlei aan Nintendo-gerelateerde dingen. Zo kun je met en tegen elkaar gamen, op de foto met een aantal bekende personages en zijn er live evenementen op een podium. Charles Martinet zal hiervoor beschikbaar zijn, al is het niet ondenkbaar dat ook hij op de foto zal gaan met fans. Martinet is sinds dat hij de stem van Mario niet meer inspreekt aangewezen als zogeheten Mario-ambassadeur. Hij had eigenlijk hetzelfde moeten gaan doen op het Nintendo Live 2024 evenement in Japan, maar dat werd helaas geschrapt omdat de veiligheid van Nintendo personeel en medewerkers van de locatie niet gegarandeerd kon worden.

Sydney is natuurlijk een flink eind de andere kant op, maar Charles Martinet was ook aanwezig op de Comic-Con in Utrecht in 2018. Heb je hem daar gezien? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

0

Nieuws Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

27-07-2024

1

Rik

Gerucht: Dragon Quest III HD-2D remake is een trilogie

1

Nieuws Gerucht: Dragon Quest III HD-2D remake is een trilogie

29-05-2024

2

Robin

Binnenkort gratis update en betaalde DLC voor Jujutsu Kaisen Cursed Clash

0

Nieuws Binnenkort gratis update en betaalde DLC voor Jujutsu Kaisen Cursed Clash

28-05-2024

0

Jeroen

Reageer als eerste!