Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 bevat binnenkort wel cartridge

  • Nieuws

  • 8 jan 24 om 20:02

  • Mark

  • 1

Binnenkort (misschien zelfs nu al) verschijnt er een fysieke versie met game-cartridge van Nickelodeon All-Star Brawl 2 in de winkels. 

Ontwikkelaar Game Mill liet in oktober weten dat Nickelodeon All-Star Brawl 2 ook een fysieke versie zou krijgen. Tijdens deze aankondiging ging het om een downloadcode in een doosje. Nu blijkt dat er toch een versie is uitgekomen met een fysieke spelcassette. Game Mill houdt zich redelijk stil over het uitkomen van deze versie, terwijl dit nieuws een hoop mensen zal verblijden. Fans zullen dit graag aan hun verzameling toevoegen en er zijn veel mensen die liever het fysieke spel in de kast hebben staan ten opzichte van de download.

Garfield verslaat iedereen met gemak.. als hij tenminste zijn bed uit komt.

Bij de Nederlandse Amazonpagina van het spel staat niets over een downloadcode, ook niet op het plaatje van het doosje. Dan kun je er van uit gaan dat het om een fysiek spel moet gaan. De Amerikaanse Amazonpagina heeft echter een reactie van koper die een foto laat zien van de game-cartridge. Het is dus goed opletten, maar er zijn fysieke spellen te vinden.

Wat is jouw favoriete serie die er voor zorgt dat jij dit spel fysiek in je verzameling wil hebben? Laat het weten in de reacties.

Bron: Amazon.com

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Silent Hope-ontwikkelaars praten over potentieel vervolg

0

Nieuws Silent Hope-ontwikkelaars praten over potentieel vervolg

08-01-2024

1

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros Wonder: alles wat we weten

0

Nieuws Mario Wonder had succesvolle december in Verenigd Koninkrijk

08-01-2024

1

ProfessorBonk

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

11 jan 24 om 14:05

#12615‍

3604 XP | 417 comments

En intussen is de belangstelling rondom deze titel al wat ingezakt. Hij zat laatst in de eShop-uitverkoop met een fikse korting ook. Vrees dat mensen zich herinneren hoe het bij deel één ging, die ook niet echt een lange toekomst had. Dan komt zo'n uitgave met cartridge ook wat laat, als je eerder zo'n teleurstellende code in een doosje hebt gekocht. Dan nog liever meteen uit de Nintendo eShop, al kun je dat natuurlijk weer niet onder de kerstboom leggen...

Maar altijd liever een échte cartridge dan een downloadcode in een doosje!