Silent Hope-ontwikkelaars praten over potentieel vervolg

De producers van de Action RPG Silent Hope hebben laten weten dat ze geïnteresseerd zijn in het maken van een vervolg op de game. 

In een recent interview met Nintendo Dream werd aan de producers Makoto Shioda en Moribo gevraagd of er plannen zijn voor een mogelijk vervolg op Silent Hope en beide producers lieten weten dat ze er zeker geïnteresseerd in zijn. Eén van de dingen die in het mogelijke vervolg zou kunnen worden toegevoegd is een multiplayer-modus, omdat deze helaas niet in het originele spel zit. Het gebrek aan een multiplayer-modus benoemde ik ook als een van de minpunten van Silent Hope in mijn review.

Hieronder is te lezen wat Shioda en Moribo te zeggen hadden over de mogelijkheid van een vervolg op Silent Hope (vertaald):

We horen stemmen opgaan voor een vervolg. Wat vinden jullie daarvan?

Shioda: Dat maakt ons erg blij. Op dit moment is er geen concreet plan voor een vervolg, maar er zijn veel dingen die we wilden doen. Om de gameplay simpel te houden hebben we deze keer geen multiplayer toegevoegd, maar persoonlijk zou ik het wel leuk vinden om met veel mensen te spelen.

Moribo: Dit is een persoonlijke gedachte, maar ik wil zien wat er na het spel met de zeven hoofdrolspelers gebeurt.

Shioda: Ja, ik ben ook benieuwd wat voor levens ze daarna leiden.

(De twee halen herinneringen op aan het einde van het spel)

Shioda: Op dit moment is ons ontwikkelingsteam al bezig met onze volgende titel Project Life is RPG, dus als we een vervolg ontwikkelen, zal het nog wel even duren, maar ik denk dat ik het wel een keer wil proberen.

In mijn review van Silent Hope heb ik de game een 6,8 gegeven en vond ik dat het de kans heeft gemist om zijn volledige potentieel te benutten. Dit was vooral het gevolg van de beloften die ik kreeg tijdens mijn interview met producer Makoto Shioda en scenarioschrijver Honoka Moriwak op Gamescom, waaronder voortdurende opwindende spanning en een voortdurend veranderende dungeon, die niet goed tot hun recht kwamen in de game.

Denk jij dat Silent Hope een vervolg gaat krijgen in de toekomst? Laat het ons weten in de toekomst!

Bron: Nintendo Dream

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Pokémon TV-app stopt 28 maart 2024

4

Nieuws Pokémon TV-app stopt 28 maart 2024

08-01-2024

1

Rik

Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 bevat binnenkort wel cartridge

1

Nieuws Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 bevat binnenkort wel cartridge

08-01-2024

1

Mark

Reageer als eerste!