Knokken geblazen in lanceertrailer Nickelodeon All-Star Brawl 2

Er vallen weer de nodige klappen in deze opvolger van Nickelodeon All-Star Brawl. Het spel is inmiddels verschenen, dus is er een lanceertrailer!

 

In de afgelopen maanden zagen we vele trailers voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 voorbij komen. Er zijn heel wat personages aangekondigd en je kon zien hoe zij vechten. Intussen is het wachten voorbij en is het spel digitaal uitgebracht. Om deze lancering te vieren hebben de makers GameMill, Ludosity en Fair Play Labs een lanceertrailer vrijgegeven. Hierin zie je vele bekende tekenfilmhelden van Nickelodeon, die het tegen elkaar opnemen tijdens Super Smash Bros-achtige gevechten. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuw cartoongeweld met vertrouwde en nieuwe Nickelodeon-sterren.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is de nieuwste platform-vechtgame, die grotendeels voortzet wat in het eerste deel al werd geïntroduceerd. Dit vervolg biedt vele vernieuwingen en uitbreidingen ten opzichte van het eerste deel. Zo belooft het spel een betere vechterselectie, met zowel nieuwe gezichten als sterke verbeteringen voor oude bekenden. Het spel kent meer technieken, moves en nieuwe geanimeerde Supers, om je tegenstanders van het scherm te blazen. Audiovisueel is het spel stevig op de schop gegaan, mét de originele stemmen voor personages en betere graphics. Voor de enkele speler is er nu ook een verhaalmodus, waarin je het als jouw favoriete ster opneemt tegen Vlad Plasmius. De aartsvijand van Danny Phantom wil het Nickelodeon-universum veroveren voor zichzelf, dus is het noodzaak om hem tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 kwam digitaal uit op 7 november 2023. De fysieke uitgave verschijnt op 1 december in de winkels, al bevat het doosje een downloadcode in plaats van een cartridge. Intussen is ook een uitbreiding aangekondigd, waarmee binnenkort vier nieuwe vechters beschikbaar worden. De Nintendo eShop geeft je verschillende opties om deze titel en DLC aan te schaffen.

Ben jij enthousiast over Nickelodeon All-Star Brawl 2 en als welk personage wil jij het liefst gaan vechten? Laat het ons weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Farming Simulator Kids aangekondigd voor Nintendo Switch

0

Nieuws Farming Simulator Kids aangekondigd voor Nintendo Switch

09-11-2023

1

Dennis

N1-UP naar Winter Editie Heroes Dutch Comic Con 2023

2

Nieuws N1-UP naar Winter Editie Heroes Dutch Comic Con 2023

09-11-2023

2

Robin

Reageer als eerste!