Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

  • Media

  • 7 dagen geleden

  • Erik

  • 2

Nintendo heeft zojuist een nieuwe trailer gedeeld voor Luigi’s Mansion 2 HD. De video gaat langs alles dat je kunt verwachten.

Zo zien we de bange Luigi een landhuis binnengaan, bezeten is door spoken. Met zijn stofzuiger, de Spookzuiger 5000, kan hij gelukkig korte metten met ze maken. Maar daarnaast kan hij er veel meer mee zuigen: munten, schatten en geheimen, bijvoorbeeld. Ook gebruik je ‘m om puzzels op te lossen. Gaandeweg krijgt onze Luigi echter nog meer snufjes om het landhuis te verkennen.

De video toont daarnaast de multiplayermodus, waarin je met een stel vrienden op spoken jaagt. Hij is op dit moment enkel in het Japans verschenen. We updaten dit bericht bij het verschijnen van de westerse versie.

Luigi’s Mansion 2 HD is een verbeterde versie van het Nintendo 3DS-origineel uit 2013. Zoals de titel al suggereert, zijn de graphics nu in HD. Begin mei bracht Nintendo ook al een uitgebreide trailer uit voor de game.

Het spel verschijnt op 27 juni 2024 voor de Nintendo Switch. Het neemt ongeveer 3,38 GB aan ruimte in.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Octopath Traveler II krijgt zomaar een nieuwe spelmodus

2

Nieuws Octopath Traveler II krijgt zomaar een nieuwe spelmodus

06-06-2024

2

Erik

Video Hogwarts Legacy toont de nieuwe zomerupdate

1

Nieuws Video Hogwarts Legacy toont de nieuwe zomerupdate

05-06-2024

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 2

Martijn

7 dagen geleden

#13710‍

3688 XP | 426 comments

Bij deze vind ik het zo jammer dat 'ie 60 Euro kost. Het is een remaster. Als hij wat goedkoper was, had ik Luigi's Mansion 2 HD gelijk gehaald, maar nu zeker niet. Heb deel 3 ook nog niet uitgespeeld, wat ik ook nog wil doen. Misschien dat ik later in het jaar eens kijk, mogelijk rond Halloween.

Ik vind de eerste en de derde sowieso tof! Neem aan dat ik deel 2 vroeger of later ook haal. Hij ziet er intussen prima uit, op de Nintendo Switch. Bij onthulling had ik daar nog wat twijfels bij, ook of we geen stap terug gaan ten opzichte van deel 3. Wil Luigi's Mansion 2 HD graag halen, maar die prijs...  

Zool

6 dagen geleden

#13713‍

1991 XP | 374 comments

Eens. Het lijkt ook vooral exact dezelfde game met betere shaders en upscaling. Maar dan zonder echt 3d.