Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

  • Nieuws

  • 14 jun 24 om 03:04

  • Rik

  • 0

Een paar dagen geleden onthulde Square Enix het bestaan van Life is Strange: Double Exposure. Vandaag hebben we een eerste blik op de gameplay-beelden van het spel gekregen.

Square Enix deelde maar liefst achttien minuten aan footage van het begin van het spel. In deze eerste beelden zien we hoofdpersonage Max Caulfield (bekend van de eerste Life is Strange-game) en haar vrienden Moses en Safi terwijl ze zich voorbereiden om een meteoorregen te bekijken vanaf een universiteitsgebouw. De video eindigt met de ontdekking van het lijk van Safi, die blijkt te zijn vermoord.

Het verhaal van het spel draait om deze moord. Aan de ene kant moet Max zien te ontrafelen wie haar vriendin vermoord heeft, maar door gebruik van haar bovennatuurlijke krachten kan Max ook wisselen naar een alternatieve realiteit waar Safi nog in leven is. Ook in deze alternatieve tijdlijn heeft de mysterieuze moordenaar het op Safi voorzien, dus het is tegelijkertijd een race tegen de klok om de alternatieve Safi te redden van het noodlot.

Life is Strange: Double Exposure komt op 29 oktober uit op pc, Xbox Series X|S en Playstation 5. Een Nintendo Switch-versie komt op een later moment beschikbaar, wanneer de Switch-release bekend is lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Wat vind jij van de eerste beelden van Life is Strange: Double Exposure? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Final Fantasy Tactics-remaster

0

Nieuws Final Fantasy Tactics-remaster "gaat gebeuren" volgens insider

14-06-2024

1

Erik

Meer personages uit Sonic-comics kunnen naar games komen

0

Nieuws Meer personages uit Sonic-comics kunnen naar games komen

13-06-2024

0

Jeroen

Reageer als eerste!