Dordogne krijgt fysieke release

  • Nieuws

  • 29 mei 24 om 14:53

  • Rik

  • 0

Het bedrijf Pix’n Love heeft aangekondigd dat ze een fysieke release van de indiegame Dordogne gaan produceren. De release staat gepland voor september 2024.

Dordogne kwam in 2023 uit als digitale release in de Nintendo eShop. In het spel herbeleven we de jeugdherinneringen van hoofdpersonage Mimi tijdens haar vakanties bij haar oma in de Franse Dordogne-regio.

Pix’n Love zal twee versies van Dordogne uitbrengen: een reguliere fysieke release en een gelimiteerde Deluxe Edition. De Deluxe Edition van Dordogne komt met een aantal leuke extra’s, waaronder vier litho’s, stickers, de soundtrack van het spel (als gesigneerde vinylplaten) en een Making of artbook van 224 pagina’s. De Deluxe Edition wordt geleverd in een doos die is vormgegeven als Mimi’s koffertje uit de game.

De content van de Deluxe Edition van Dordogne.

Onze Rik maakte vorig jaar bij de originele release al een reisje naar Dordogne en was enthousiast. Vooral de artstyle van de game gooide hoge ogen en hij beloonde de game dan ook met een 8,2 in onze review.

Dordogne kwam op 13 juni 2023 uit voor de Nintendo Switch, de fysieke versie is vanaf september 2024 beschikbaar.

Koop jij wel eens fysieke uitgaves van indiegames? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Nieuwe gratis en betaalde DLC voor My Time at Sandrock

0

Nieuws Nieuwe gratis en betaalde DLC voor My Time at Sandrock

29-05-2024

1

Jeroen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Japanse Luigi's Mansion 2 HD-website toont nieuwe beelden

29-05-2024

2

Martijn

Reageer als eerste!