Japanse Luigi's Mansion 2 HD-website toont nieuwe beelden

Binnenkort wordt het weer griezelen in HD, maar je kunt nu alvast de Japanse website voor Luigi’s Mansion 2 HD bezoeken!

De release van Luigi’s Mansion 2 HD komt steeds dichterbij. Over minder dan een maand is het al zover, dus heeft Nintendo een officiële Japanse website voor deze remaster geopend. Hoewel de website voor velen niet goed te lezen is in Japans, geeft deze een goede indruk van Luigi’s tweede geestige avontuur. Hierop zijn onder andere bekende én nieuwe fragmenten, artwork, screenshots en meer te zien. Het toont je ook de verschillende personages, sfeervolle locaties en Luigi’s mogelijkheden. De website is sfeervol gethematiseerd en de bekende muziek is te horen, terwijl je door de pagina’s bladert. Als je deze wilt bezoeken, dan kan dat via deze link naar de website. Betreden op eigen risico!

In Luigi’s Mansion 2 HD gaat Luigi opnieuw de strijd aan tegen allelei spookachtig gespuis. Aan de hemel is een geheimzinnige donkere maan te zien in de Schaduwvallei. Volgens professor K. Wibus (professor E. Gadd) hield die maan de spoken er rustig, totdat deze in stukjes brak. Het is aan Luigi om deze te vinden en de maan weer compleet te maken. Gelukkig kan Luigi rekenen op de handige uitvindingen van de professor, zoals de fatoomflitser en de Spookzuiger 5000.

Op 27 juni 2024 verschijnt Luigi’s Mansion voor de Nintendo Switch, deze keer dus in HD! Het is een remaster van het originele Luigi’s Mansion 2 (in Amerika bekend als Luigi’s Mansion: Dark Moon), dat oorspronkelijk op de Nintendo 3DS uitkwam in maart 2013.

Heb jij Luigi’s Mansion 2 al eerder gespeeld of kijk je juist uit naar deze HD-versie? Vertel er ons meer over in de reacties!

Een video van GameXplain met een rondleiding door de website

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Dordogne krijgt fysieke release

0

Nieuws Dordogne krijgt fysieke release

29-05-2024

1

Rik

marvelous showcase 2024

0

Nieuws Marvelous toont aankomende games in Showcase later deze week

29-05-2024

2

Kitty

Reageer als eerste!