DLC-vechters voor Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons onthuld

Ranzou is niet de enige oude bekende die als DLC meevecht…

Laatst hadden we al nieuws over de DLC-update, “Sacred Reunion”, voor Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons. Deze omvat een drietal nieuwe vechters, twee spelmodi, online coöperatief spelen, meer upgrades én volledig gratis. Van de drie speelbare personages was alleen Ranzou nog onthuld. Intussen is echter bekend gemaakt wie de andere twee vechters zijn. Uitgever Maximum Entertainment en ontwikkelaar Secret Base hebben wederom een trailer gedeeld, die je hier kunt bekijken.

Naast Ranzou maken ook Sonny Lee en Chin Sei Mei hun opwachting!

De snelle ninja Ranzou is niet de enige oude bekende die terugkeert. Sonny Lee was ooit de standaard-vechter voor een eventuele derde speler, maar heeft intussen zijn eigen vechttechnieken. Vaak wordt hij gezien als een mogelijke derde Lee-broer, naast Billy en Jimmy, al is zijn achtergrond nooit bevestigd. Met Chin Sei Mei is de “Sacred Reunion” compleet. Zoals altijd is hij een trage vechter, maar heeft tegelijk krachtige aanvallen en duikt zo op zijn tegenstanders af.

Deze drie nieuwe vechters zijn speelbaar in alle spelmodi, waaronder ook de nieuwe Survival Mode en Versus Mode.

De volledige inhoud van de “Sacred Reunion” update

De DLC verschijnt op 4 april 2024 en is een gratis upgrade van het basisspel, dat vorig jaar op 27 juli uitkwam. Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons kreeg van Dennis een nette 7,5 in de review van het spel.

Heb jij Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons al gespeeld of gaat deze update daar alsnog voor zorgen? Vertel er ons meer over in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Niantic blij met staat Pokémon GO en kijkt naar de toekomst

2

Nieuws Niantic blij met staat Pokémon GO en kijkt naar de toekomst

30-03-2024

2

Erik

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

1

Mark

Reageer als eerste!