Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

  • Media

  • 29 mrt 24 om 14:19

  • Mark

  • 0

Op X deelt Disney Speedstorm de eerste teaser-beelden van het nieuwe seizoen. Hierop zijn elementen te herkennen uit Wreck-It Ralph. 

Alhoewel de twee teasers een totale lengte van acht seconden hebben is de track van Sugar Rush te herkennen. Ook de omschrijvingen die uit emoji’s bestaan hinten naar Wreck-It Ralph. Een racewagen met een lolly en een baksteen met een medaille. Het kan dus niet anders dan dat we straks mogen racen tussen al het zoetigheid dat in de film te zien is.

 

Momenteel is seizoen zes nog in volle gang, met de kleine zeemeermin als thema. Op het moment van schrijven is het nog niet bekend gemaakt wanneer seizoen zeven van start gaat. Er gaan geruchten dat dit op 17 april zal gebeuren.

Racen in de wereld van Wreck-It Ralph is een logische keuze voor Disney Speedstorm. Ik ben benieuwd of ze de racetrack uit de film gebruiken (inclusief shortcuts en bonuslevel) of ze iets compleets nieuw maken. Ben jij blij met de keuze om in Sugar Rush te kunnen racen, of zie je liever een andere Disney-wereld? Laat het me weten in de reacties!

Bron: Disney Speedstorm

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

DLC-vechters voor Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons onthuld

0

Nieuws DLC-vechters voor Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons onthuld

30-03-2024

0

Martijn

Corpse Party II: Darkness Distortion aangekondigd voor Nintendo Switch

0

Media Corpse Party II: Darkness Distortion aangekondigd voor Nintendo Switch

29-03-2024

1

Karlijn

Reageer als eerste!