Dit weekend was het wereldkampioenschap Mario Kart en Splatoon

Afgelopen weekend vonden de wereldkampioenschappen van zowel Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 3 plaats. Heel de wereld zat met spanning mee te kijken maar wie zijn er uiteindelijk met de prijs vandoor gegaan?Β 

Na in februari afgelast te zijn vanwege verschillende dreigingen op Nintendo Live 2024 in Tokyo, konden de kampioenschappen afgelopen weekend eindelijk plaatsvinden en weten we eindelijk wie er met de winst vandoor zijn gegaan. Het Amerikaanse team Jackpot heeft het Splatoon 3 World Championship 2024 gewonnen. Bij het Mario Kart 8 Deluxe World Championship 2024 is het Japanse team Purple er met de eerste plaats vandoor gegaan.

Als je dit weekend geen tijd had om de wereldkampioenschappen te bekijken, hoe je je geen zorgen te maken. In de video hieronder zijn beide kampioenschappen namelijk opnieuw te bekijken, dus als je benieuwd bent naar hoe de gevechten en de races zijn verlopen zijn ze hier opnieuw te bekijken.

Wat vond jij van de wereldkampioenschappen van Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 3? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of America op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

One Piece Odyssey komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws One Piece Odyssey komt naar Nintendo Switch

15-04-2024

2

Mark

Maker Xenoblade Chronicles 3 legt uit hoe ze vijanden toevoegen

0

Nieuws Maker Xenoblade Chronicles 3 legt uit hoe ze vijanden toevoegen

15-04-2024

3

Karina

Reageer als eerste!