Nintendo Live 2024 in Tokio is geannuleerd

Nintendo heeft aangekondigd dat Nintendo Live 2024 in Tokio geannuleerd is, waardoor er ook verschillende competitieve evenementen geannuleerd of uitgesteld zijn. 

Volgens Nintendo is het evenement wegens veiligheidsoverwegingen voor de talloze bedreigingen die het bedrijf en zijn werknemers ontvingen, geannuleerd. In een eerdere reactie op de uitstel van de Splatoon Koshien 2023 National Finals, die plaats zou vinden op 16 en 17 december, verklaarde Nintendo dat bedreigingen aan het adres van verschillende werknemers van het bedrijf zich hadden verspreid onder medewerkers en toeschouwers van het evenement. Het is nog onduidelijk om wat voor bedreigingen het gaat.

Hieronder is Nintendo’s toelichting over de bedreigingen te lezen (vertaald):

Ons bedrijf ontvangt voortdurend bedreigingen aan het adres van onze medewerkers, en onlangs hebben de doelwitten van deze bedreigingen zich uitgebreid naar toeschouwers, personeel, enz. van de “Splatoon Koshien 2023 National Finals”. Omdat veiligheid onze hoogste prioriteit is, hebben we besloten het evenement uit te stellen.

Vanwege de annulering van Nintendo Live 2024 in Tokyo zijn er ook verschillende evenementen uitgesteld, waaronder het Splatoon 3 wereldkampioenschap en het Mario Kart 8 Deluxe-kampioenschap, die beide tijdens het evenement zouden plaatsvinden. Ze zullen verplaats worden naar een andere datum en tot die tijd is het niet langer mogelijk om kaartjes voor deze competitieve evenementen te kopen.

Wat vind jij ervan dat Nintendo Live 2024 in Tokio geannuleerd is? Laat het ons weten in de comments!

Bron: nintendo.co.jp

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Winnaars The Game Awards 2023: de volledige lijst

2

Nieuws Winnaars The Game Awards 2023: de volledige lijst

09-12-2023

2

Thijmen

Wat speel je dit weekend? [9 december]

2

Special Wat speel je dit weekend? [9 december]

09-12-2023

3

Erik

Reageer als eerste!