One Piece Odyssey komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 15 apr 24 om 21:43

  • Mark

  • 0

Bandai Namco laat weten dat One Piece Odyssey op 26 juli naar de Nintendo Switch komt. Het wordt een Deluxe Edition met extra content. 

De game was al uitgebracht voor PlayStation, Xbox en pc, maar komt nu dus ook naar de Switch. Deze luxueuze versie bevat de uitbreiding ‘Reunion of Memories’ dat gespeeld kan worden na het voltooien van het verhaal. Andere extra’s zijn de reisoutfits voor een deel van de bemanning en Sniper King en exclusief voor de Switch zijn er outfits van de waterstad.

De aankondigingstrailer van One Piece Odyssey.

One Piece Odyssey heeft een origineel verhaal en speelt zich af in de herinneringen van de Straw Hat Crew. In deze herinneringen lopen de evenementen dus anders dan in de serie. In tegenstelling tot de Pirate Warrior-reeks zijn de gevechten turn-based en daardoor is de gameplay meer strategisch geworden.

Sta jij te popelen om het avontuur op de Switch te spelen of heb je het al op een ander platform kunnen ervaren? Of hoeft dat hele One Piece-gedoe niet voor jou, dat kan natuurlijk ook! Laat het me weten in de reacties. 

Bron: Bandai Namco

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Keanu Reeves speelt Shadow in Sonic the Hedgehog 3

1

Nieuws Keanu Reeves stem van Shadow in Sonic the Hedgehog 3

16-04-2024

3

Erik

Dit weekend was het wereldkampioenschap Mario Kart en Splatoon

0

Nieuws Dit weekend was het wereldkampioenschap Mario Kart en Splatoon

15-04-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!