Director geeft reden verdwijnen Sheikah-tech Tears of the Kingdom

  • Nieuws

  • 10 okt 23 om 08:44

  • Erik

  • 3

Hidemaro Fujibayashi, de director van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, legt uit waar al die Sheikah-technologie is gebleven in die game. Hij zegt dat het voor de mensen daar ook mysterie is.

Wel komt hij tegen The Telegraph met een verklaring die de mensen uit Hyrule hebben bedacht: hun rol was voltooid na het verdrijven van Ganon, het Onheil (de Calamity, in Breath of the Wild), dus ze verdwenen.

Fujibashi zegt het volgende over het verdwijnen van Sheikah-technologie:

“Ze verdwenen toen het Onheil verslagen (verzegeld) was. Alle mensen uit Hyrule zagen dit, maar er is niemand die het mechanisme of de reden weet waarom ze verdwenen. Het wordt gezien als een mysterie. Men gelooft echter dat omdat het Onheil verdween, hun rol was voltooid en ze daarom ook in het niets opgingen.”

Hij gaat hierop door: “Het is ook heel normaal dat mysterieuze gebeurtenissen en vreemde fenomenen gebeuren in Hyrule. Daarom wordt de link direct gelegd in de antieke Sheikah-technologie, en is er niemand die echt geprobeerd heeft het onderwerp verder te verkennen.”

Hoofdafbeelding bij Director geeft reden verdwijnen Sheikah-tech Tears of the Kingdom

Een (onvoltooide) Sheikah-tempel in The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom speelt zich af in een Hyrule enkele jaren na Breath of the Wild. Die laatstgenoemde game zat vol met mechanismen van de Sheikah: tempels die door de hele wereld waren verspreid en meer. Dit betekent niet dat in Tears of the Kingdom de technologie compleet verdwenen is: de nieuwe hoge torens zijn ook gedreven door hun mechanismes.

Tears of the Kingdom is sinds 12 mei 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Nintendo liet weten dat er geen DLC op de planning staat.  De game is inmiddels al meer dan 18 miljoen keer verkocht.

Bron: The Telegraph

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Online-versie Pac-Man 99 vanaf nu niet meer speelbaar

5

Nieuws Online-versie Pac-Man 99 vanaf nu niet meer speelbaar

10-10-2023

2

Erik

Detective Pikachu Returns – Geen glansrijke terugkeer

3

Review Detective Pikachu Returns - Geen glansrijke terugkeer

10-10-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 3

WoutBurger

10 okt 23 om 09:51

#11756‍

144 XP | 26 comments

Klinkt als iets wat mischien uitgelegd kan worden in DLC?

Selan

11 okt 23 om 11:28

#11766‍

2665 XP | 487 comments

Lol, wat een antwoord haha. Never change Nintendo xD

Paul

11 okt 23 om 11:53

#11769‍

3804 XP | 659 comments

lol ja, wat een cop-out. Ik had het geaccepteerd als ze hadden gezegd "het is door de mensen afgebouwd en opnieuw gebruikt (recycled) want het was niet meer nodig voor het oorspronkelijke doel".

En nu is het gewoon "het is gewoon verdwenen. Zelfs de mensen weten niet hoe of waarom, wink wink "