Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

  • Nieuws

  • 8 uur geleden

  • Rik

  • 0

Square Enix heeft een nieuwe trailer én gratis demo vrijgegeven voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven.

In de trailer zien we weer flink wat nieuwe beelden van de volledig van de grond opgebouwde remake van het originele Romancing SaGa 2 uit 1993 (SNES). De trailer is vrijgegeven in aanloop naar de Tokyo Game Show (TGS), de grootste gamebeurs van Japan. De trailer toont beelden van hoe de zeven legendarische helden van weleer verraden werden en eeuwenlang werden verzegeld. Nu de helden terug zijn gekeerd en uit zijn op wraak moet de speler hun keizerrijk zien te beschermen. Na deze introductie wisselt de trailer af tussen gameplaybeelden en de introductie van verschillende party members die je kunt rekruteren tijdens je avontuur. De keuzes van de speler hebben grote impact op het verloop van het verhaal van het spel: dit zien we onder andere terug door twee verschillende mogelijke ‘Final Emperors’ te tonen in de trailer.

De demo voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven volgt het inmiddels gebruikelijke model: spelers kunnen in de demo de eerste momenten van het spel beleven en later hun voortgang overzetten naar de volledige release. Onze Daan mocht op Gamescom alvast aan de slag met Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven en noemde het ‘een remake naar zijn hart‘.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven komt op 24 oktober 2024 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Ga jij de demo uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

5

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

Love Eternal – Platformen met een flinke schrik

0

Hands-on Love Eternal - Platformen met een flinke schrik

19-09-2024

1

Thijmen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

4

Special Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

3

Rik

Reageer als eerste!