Civilization VII krijgt officiële gameplayshowcase op 20 augustus

  • Nieuws

  • 2 aug 24 om 23:44

  • Rik

  • 0

Via de officiële kanalen is bekend gemaakt dat we op 20 augustus de eerste gameplaybeelden van Sid Meier’s Civilization VII kunnen verwachten. 

Bij de aankondiging van de game tijdens het Summer Game Fest 2024 werd al aangegeven dat de eerste gameplay in augustus gedeeld zou worden. Dat blijkt nu op 20 augustus te zijn, als onderdeel van het Gamescom Opening Night Live-event. De gameplay-trailer zal na de voorstelling gevolgd worden door een gameplay showcase op Twitch.

We zullen exclusieve inzichten van het ontwikkelingsteam delen over dit revolutionaire nieuwe hoofdstuk in de franchise, inclusief onze visie voor de game en de innovatieve nieuwe functies. Voor een compleet overzicht van alles wat met Civilization VII te maken heeft, wil je dit zeker live meemaken! (vertaald)

Ook zal het spel fysiek aanwezig zijn op de Gamescom in Keulen. De Civilization Booth is te vinden in Hall 6 van het complex. Ook N1-UP stuurt een delegatie nieuwsgierige redacteuren naar Keulen voor de Gamescom, dus hou onze site in de gaten voor de laatste nieuwtjes, hands-on ervaringen en gameplaybeelden vanaf de beursvloer.

 

Ga jij kijken naar de gameplay-beelden van Civilization VII? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officieel X-account

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Sakurai deelt verschillen Famicom/NES muziek

1

Media Sakurai deelt verschillen Famicom/NES muziek

03-08-2024

2

Robin

Epic Mickey: Rebrushed krijgt nieuwe showcase trailer

0

Nieuws Epic Mickey: Rebrushed krijgt nieuwe showcase trailer

02-08-2024

1

Rik

Reageer als eerste!