Character designer Bayonetta werkte mee aan Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 29 jun 24 om 23:47

  • Rik

  • 0

De character designer van Bayonetta heeft meegewerkt aan Pokémon Scarlet & Violet. Ze was verantwoordelijk voor twee Pokémon en twee menselijke personages.

Dit maakte de Japanse ontwerper zelf bekend op X. Mari Shimazaki plaatste haar post om te vieren dat ze zelf net klaar is met de game. Vanzelfsprekend werd de tweet vergezeld van een speciale afbeelding waarop ‘haar’ figuren te zien zijn. Shimazaki ontwierp professors Raifort en Miriam van de Naranja (Scarlet)/Uva (Violet) Academy. Ook was ze verantwoordelijk voor de Fairy-Pokémon Fidough en diens evolutie Dachsbun.

Dat Mari Shimazaki een ontwerper was voor Pokémon Scarlet en Violet was al bekend uit de credits van de games. Het was tot nu toe echter niet bekend welke figuren ze had ontworpen. Shimazaki is vooral bekend van haar werk als character designer voor Bayonetta en Okami. Daarnaast heeft ze ook een ‘Character Design’-credit in Detective Pikachu Returns (2023). Wie ze voor deze game heeft ontworpen is niet bekend.

Wat vind jij van Shimazaki’s Pokémon-ontwerpen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

0

Nieuws Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

19-07-2024

1

Rik

Roundtable 2024 eerste helft nintendo switch

0

Roundtable De beste games van 2024 tot nu toe volgens de N1-UP-redactie

30-06-2024

5

Kitty

Nintendo’s Raad van Bestuur heeft vier nieuwe leden

1

Nieuws Nintendo's Raad van Bestuur heeft vier nieuwe leden

29-06-2024

2

Rik

Reageer als eerste!