Character designer Bayonetta werkte mee aan Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 0

De character designer van Bayonetta heeft meegewerkt aan Pokémon Scarlet & Violet. Ze was verantwoordelijk voor twee Pokémon en twee menselijke personages.

Dit maakte de Japanse ontwerper zelf bekend op X. Mari Shimazaki plaatste haar post om te vieren dat ze zelf net klaar is met de game. Vanzelfsprekend werd de tweet vergezeld van een speciale afbeelding waarop ‘haar’ figuren te zien zijn. Shimazaki ontwierp professors Raifort en Miriam van de Naranja (Scarlet)/Uva (Violet) Academy. Ook was ze verantwoordelijk voor de Fairy-Pokémon Fidough en diens evolutie Dachsbun.

Dat Mari Shimazaki een ontwerper was voor Pokémon Scarlet en Violet was al bekend uit de credits van de games. Het was tot nu toe echter niet bekend welke figuren ze had ontworpen. Shimazaki is vooral bekend van haar werk als character designer voor Bayonetta en Okami. Daarnaast heeft ze ook een ‘Character Design’-credit in Detective Pikachu Returns (2023). Wie ze voor deze game heeft ontworpen is niet bekend.

Wat vind jij van Shimazaki’s Pokémon-ontwerpen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

06-07-2024

1

Rik

Nintendo World Championships

0

Media Nintendo World Championships: NES Edition krijgt overzichtstrailer

29-06-2024

1

Rik

Nintendo’s Raad van Bestuur heeft vier nieuwe leden

1

Nieuws Nintendo's Raad van Bestuur heeft vier nieuwe leden

29-06-2024

2

Rik

Reageer als eerste!