Tropico 6

Tropico 6 is een stedenbouwsimulatiespel ontwikkeld door Limbic Entertainment. Het is het zesde deel in de serie en de eerste ontwikkeld door Limbic Entertainment. Het is de opvolger van Tropico 5 uit 2014, dat ontwikkeld was door Haemimont Games. Voor het eerst in de serie wordt op archipels gespeeld, waar de eilanden met bruggen kunnen worden verbonden. Meerdere eilanden tegelijk onderhouden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Bouw bruggen, tunnels en zorg voor transportmogelijkheden voor je inwoners en toeristen.

In tijden van politieke onzekerheid en sociale onrust roept het volk om visionaire leiders, die het land vooruithelpen met hun inzicht en vindingrijkheid. Bewijs jezelf opnieuw als gevreesd dictator of vredelievend staatsman van het eilandstaatje Tropico en bepaal het lot van je eigen bananenrepubliek in vier verschillende tijdperken.

Tropico 6 – Nintendo Switch Edit ion bevat een exclusief paleisontwerp, de boeiende flamingovijver, iets waarmee elke dictator de buurstaten wil imponeren en een toeristenkostuum zodat El Prez van de warme tropische nachten kan genieten.

 

  • Speel voor het eerst op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en speel in op steeds wisselende uitdagingen.
  • Stuur je agenten naar het buitenland om beroemde bouwwerken te stelen, zodat jij ze aan je verzameling kunt toevoegen.
  • Bouw bruggen en tunnels en vervoer je inwoners en toeristen met taxi’s, bussen en kabelbanen. Tropico 6 biedt vele nieuwe mogelijkheden voor transport en infrastructuur.
  • Pas je paleis naar eigen smaak aan en kies uit diverse extra’s.
  • Tropico 6 heeft een vernieuwd onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten die je tegenkomt als ’s werelds grootste dictator.
  • De verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek het volk toe en doe beloftes die je nooit kunt waarmaken.

Screenshots