Beleef een Madrileense zomer in Mario Kart Tour's Summer Tour

  • Nieuws

  • 18 aug 23 om 13:03

  • Rik

  • 2

Vámanos! Mario Kart Tour doet de Spaanse hoofdstad Madrid aan in de nieuwe Summer Tour!

De Summer Tour volgt de Vacation Tour op. Centraal in de Summer Tour staat de introductie van het gloednieuwe circuit Madrid Drive, dat gisteren al geteased werd. We zien verschillende iconische Madrileense hotspots voorbij komen in de korte trailer voor de Summer Tour. Ook zullen onder andere LA Laps en Berlin Byways de komende Tour weer speelbaar zijn.

Ook betekent een nieuwe Tour zoals gebruikelijk een nieuw Mii Racing Suit. Zoals vorige Tour al geteased werd, gaat het deze keer om twee Mii Racing Suits. Het generieke Orange Mii Racing Suit en eentje gebaseerd op de iconische Bloopers uit Mario’s waterlevels. Volgende Tour is er weer één nieuwe Mii outfit, zo blijkt uit de teaser aan het einde van de Mii Suit-trailer. Het silhouet verraad nog niet wat het thema van deze outfit zal zijn.

De Summer Tour gaat van start op 23 augustus, tot die tijd kun je blijven racen in de Vacation Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Wat speel je dit weekend? [19 augustus] 

4

Special Wat speel je dit weekend? [19 augustus] 

19-08-2023

3

Erik

Multiplayer Sale van start in de Switch eShop

1

Nieuws Multiplayer Sale van start in de Switch eShop

18-08-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

18 aug 23 om 13:14

#11132‍

3812 XP | 717 comments

Ik blijf vinden dat we ook een aantal costumes in MK8D BCP hadden moeten zien, nu ze ook met nieuwe personages kwamen. Die Baseball Mario is namelijk wel leip, als ik eerlijk ben.

Tamadachi

19 aug 23 om 13:19

#11137‍

5177 XP | 640 comments

Ik ben wel benieuwd hoe de Wigglers bij Plaza Mayor tijdens de rit door Madrid de weg zullen verhinderen. Het lijkt mij in ieder geval vooral door het vlieg gedeelte over de fontein heen een geschikte city track om Wave 6 van de BCP mee af te sluiten!