Multiplayer Sale van start in de Switch eShop

  • Nieuws

  • 18 aug 23 om 11:04

  • Dennis

  • 1

De Multiplayer Sale is begonnen! Tot en met 27 augustus zijn een hoop spellen voor meerdere spelers in de aanbieding in de eShop van de Nintendo Switch.

Zowel grote titels als kleine indies zijn in de aanbieding. Zo krijgen Animal Crossing: New Horizons en Mario Party Superstars voor het eerst korting. Maar ook games als Temtem, Monster Hunter Rise en het pas uitgekomen Vampire Survivors zijn goedkoper. Diverse DLC-pakketten maken ook deel uit van de sale. Het hele overzicht is hier te vinden.

De Multiplayer Sale maakt onderdeel uit van het Multiplayer-Festival, waarin Nintendo een maand lang games voor meerdere spelers in het zonnetje zet. Vanaf 25 augustus start de laatste ronde. Dan kunnen abonnees met een Nintendo Switch Online-abonnement drie multiplayergames gratis spelen als Game op Proef.

Zit een game van jouw verlanglijstje bij de games met korting? Of heb je tips voor onze lezers? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Beleef een Madrileense zomer in Mario Kart Tour’s Summer Tour

2

Nieuws Beleef een Madrileense zomer in Mario Kart Tour's Summer Tour

18-08-2023

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Cult of the Lamb en Don't Starve teasen cross-over

0

Nieuws Cult of the Lamb en Don't Starve teasen cross-over

18-08-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

18 aug 23 om 15:50

#11134‍

5426 XP | 1045 comments

Ik hoopte bij een event voor MULTIPLAYER games, dat de nieuwste Mario Party ook in de aanbieding zou zijn. Niet dat superstars wat een bij elkaar geraapt zooitje is van voorgaande delen.