Battle Tour is eerste 'recycle' Tour in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 29 sep 23 om 15:02

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft de volgende Tour voor Mario Kart Tour aangekondigd: vanaf volgende week gaat de Battle Tour van start!

De Battle Tour volgt de Anniversary Tour op en is de eerste Tour sinds het beëindigen van nieuwe content-toevoegingen aan de game. Nintendo had al aangekondigd dat de resterende Tours in de game oude content zouden hergebruiken, maar nu blijkt dat deze Battle Tour ook nog eens een exacte kopie is van de Battle Tour uit 2022.

Net als vorig jaar staan Chef Luigi en de Green Mii Racing suit centraal in de Battle Tour. Ook de Battle Stages Battle Course 1 (GBA) en Cookie Land (GameCube) staan weer in de spotlight. Vorig jaar werden al deze elementen voor het eerst toegevoegd aan de game. Wegens het gebrek aan nieuwe content toont het Nintendo Mobile Youtube-kanaal geen trailers meer voor de nieuwe Tour. Op X deelt het officiële account nog wel een update over de nieuwe Tour:

De Battle Tour gaat van start op 4 oktober, tot die tijd kun je blijven racen in de Anniversary Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen. Vanaf 4 oktober 2023 heeft Nintendo de toevoeging van nieuwe content stopgezet, vanaf deze datum recyclen nieuwe Tours bestaande content.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Paper Mario Disc space

0

Nieuws Opslagruimte Papermario en luigi’s mansion 2HD onthuld

06-05-2024

0

Evelyne

Hellboy Web of Wyrd komt uit op 18 oktober

0

Nieuws Hellboy Web of Wyrd komt uit op 18 oktober

29-09-2023

2

Rik

Vecht als de Angry Beavers in Nickelodeon All-Star Brawl 2

1

Nieuws Vecht als de Angry Beavers in Nickelodeon All-Star Brawl 2

29-09-2023

3

Martijn

Reageer als eerste!