Vecht als de Angry Beavers in Nickelodeon All-Star Brawl 2

Ze maken altijd ruzie, maar nu vooral met de andere vechters in Nickelodeon All-Star Brawl 2. De Angry Beavers zijn ook van de partij om mee te vechten!

 

Wie bij Nickelodeon maken het meest ruzie met elkaar en vechten dus al regelmatig? De Angry Beavers natuurlijk! De neurotische Dagett (Boris) en zelfverzekerde Norbert (Benno) zijn de nieuwste vechters in Nickelodeon All-Star Brawl 2. Ze werken samen als een tag-team duo, waarbij je één bever bestuurt en de andere hem soms helpt. Natuurlijk is er een introductietrailer waarin je deze boze beverbroers in actie kunt zien, die je hier kunt bekijken.

Boos waren ze al, dus vechten ze mee…

Er waren al langer geruchten dat de Angry Beavers naar Nickelodeon All-Star Brawl 2 komen. Geen onverwachte keuze voor twee personages die doorgaans al zo vaak ruzie maken. Nu nemen ze het tegen de andere vechters in Nickelodeon All-Star Brawl 2 op, zoals SpongeBob, Danny Phantom, Ren & Stimpy, de Ninja Turtles, Garfield en vele anderen. Onlangs werd onthuld dat Nickelodeon All-Star Brawl verschijnt op 3 november 2023, ook voor de Nintendo Switch. Dan kun je dus ook vechten als de Angry Beavers in hun eigen level, de beverdam.

Keek jij graag naar de Angry Beavers en welke vechter mag volgens jou absoluut niet ontbreken in deze vechterselectie? Vertel ons er meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Battle Tour is eerste ‘recycle’ Tour in Mario Kart Tour

0

Nieuws Battle Tour is eerste 'recycle' Tour in Mario Kart Tour

29-09-2023

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Pokémon-expositie Van Gogh Museum stopt met Pikachu-promokaart

2

Nieuws Pokémon-expositie Van Gogh Museum trekt veel scalpers aan

29-09-2023

6

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

29 sep 23 om 13:40

#11628‍

5950 XP | 1102 comments

Een transformatie personage zo te zien, had ik niet verwacht. Wel leuk dat ze erin zitten, toch één personage (of ja, twee) die ik vroeger heb meegemaakt.