Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

Atlus heeft een nieuwe trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance vrijgegeven: “The Ultimate Beginning”.

Shin Megami Tensei V: Vengeance is een verbeterde versie van de oorspronkelijke RPG, die in 2021 verscheen. Deze nieuwe uitgave heeft een veel uitgebreider verhaal met nieuwe locaties, demonen en meer keuzes om te maken, om het lot van de wereld te bepalen. Daarnaast bevat het alle inhoud van het oorspronkelijke spel, inclusief de bijhorende DLC. Uitgever Atlus heeft vandaag weer een trailer uitgebracht, die “The Ultimate Beginning” heet en je al wat laat kennismaken met het verhaal. Je kunt deze hier bekijken, via YouTube (er is wel een leeftijdsrestrictie).

Meer actie, gevaren en verhalen in Shin Megami Tensei V: Vengeance

Deze definitieve versie van het spel omvat twee uitgebreide verhaallijnen. Het originele verhaal “Canon of Creation” en het nieuwe “Canon of Vengeance”. Welk pad kies jij? Als je deze game digitaal pre-ordered ontvang je daarbij de “2 Sacred Treasure Sets” DLC, als onderdeel van de Digital Deluxe Edition.

Shin Megami Tensei V: Vengeance verschijnt op 14 juni 2024, ook voor de Nintendo Switch. We hadden al gehoord dat deze vervolgens de plaats van zijn voorganger inneemt binnen de Nintendo eShop. De eerdere versie is vanaf 13 juni dan ook niet meer verkrijgbaar of beschikbaar. Hoe dit vervolgens geregeld is, kun je hier lezen.

Heb jij het originele Shin Megami Tensei V al gespeeld of kijk je juist uit naar deze hernieuwde versie? Laat het ons hieronder weten, in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Corrin is de nieuwe Legendary Hero van Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Corrin is de nieuwe Legendary Hero van Fire Emblem Heroes

31-05-2024

0

Martijn

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

2

Erik

Reageer als eerste!