Corrin is de nieuwe Legendary Hero van Fire Emblem Heroes

Vandaag verschijnt er weer een nieuw personage in Fire Emblem Heroes: Corrin!

Nintendo en Intelligent Systems voegen nog steeds met regelmaat nieuwe helden toe aan Fire Emblem Heroes. Vandaag wordt weer een legendarische held aan de gratis RPG voor Android en iOS toegevoegd. Het is Corrin, die met het evenement “Corrin: Child of Dawn” zijn opwachting maakt. Uiteraard is er ook een trailer rondom dit event, die je hier kunt zien.

Corrin maakt zijn opwachting!

We kennen Corrin van Fire Emblem Fates, al vocht hij ook mee in Super Smash Bros. Zijn stem wordt ingesproken door stemacteur Cam Clarke, dus het betreft hier de mannelijke variant van het personage. Zijn artwork is verzorgd door de tekenaar Penekor, die al veel tekenwerk voor Fire Emblem illustreerde. Als onderdeel van het evenement kunnen spelers ook eerder verschenen 5-star Legendary, Mythic en Emblem Heroes oproepen.

Corrin doet vanaf vandaag, 31 mei 2024, mee in Fire Emblem Heroes. De app verscheen op 2 februari 2017 voor mobiele systemen. Het is een soort gacha-variant op de Fire Emblem-spellen.

Speel jij dit spel nog en wat vindt je van Corrin’s toevoeging? Laat het ons gerust weten, via een reactie hieronder!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

TMNT: Splintered Fate komt 17 juli naar de Nintendo Switch

1

Nieuws TMNT: Splintered Fate komt 17 juli naar de Nintendo Switch

24-06-2024

0

Dennis

Vloekende Shadow the Hedgehog bij oorspronkelijk concept eigen game

0

Nieuws Vloekende Shadow the Hedgehog bij oorspronkelijk concept eigen game

31-05-2024

2

Martijn

Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

30-05-2024

0

Martijn

Reageer als eerste!