Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

  • Nieuws

  • 30 mei 24 om 08:51

  • Erik

  • 1

Het is straks mogelijk om de graphics van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes op de Nintendo Switch aan te passen. Dit wordt toegevoegd in een patch die begin juni uitgebracht wordt.

De update voegt een Performance Mode, Graphics Mode en Balance Mode toe. Deze vind je straks onder de opties van de graphics.

De nieuwe grafische opties worden ongetwijfeld toegevoegd om de technische problemen van Eiyuden Chronicle op de Switch tegen te gaan. Uitgever 505 Games gaf eerder al aan dat ze “ijverig” op zoek waren naar verbeteringen voor de Nintendo Switch-versie.

Ook voegt diezelfde patch Hotfix 1.3 en 1.4 toe, die eerder al uitgebracht was op andere platformen. Deze lost onder andere bugs op en verbetert de framerate op bepaalde plekken.

Dit is niet de enige update die er aan komt: voor halverwege juni staat er ook eentje gepland. Deze voegt onder andere problemen met de lokalisatie, stabiliteit en de progressie van het verhaal op. Op de website van 505 Games vind je de volledige patch notes.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is een luchtig rollenspel waarin je belachelijk veel helden (honderd!) tegenkomt. Iedereen heeft zijn of haar eigen krachten en je kunt zelf bepalen wie je meeneemt in je team.

Dreon noemde het in onze review “een lichthartige RPG waar ik veel lol aan heb beleefd”. Hij beloonde het met een 8. De game is sinds 23 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Heb jij grafische problemen ervaren met Eiyuden Chronicle? Wat vind jij van de game? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

30-05-2024

0

Martijn

Nieuwe gratis en betaalde DLC voor My Time at Sandrock

0

Nieuws Nieuwe gratis en betaalde DLC voor My Time at Sandrock

29-05-2024

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Selan

30 mei 24 om 09:37

#13680‍

2761 XP | 505 comments

Oeh dat klinkt best goed! Ik heb deze bewust niet gekocht op launch vanwege de problemen, maar als dit met al deze updates echt gefixed wordt, dan wil ik het van de zomer van wel proberen