Aflevering 3 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 23 nov 23 om 02:00

  • Rik

  • 0

The Pokémon Company heeft de derde aflevering van de web-serie Pokémon: Paldean Winds online gezet. De mini-serie speelt zich af in Paldea, de regio uit Pokémon Scarlet & Violet.

De web-serie werd aangekondigd tijdens de Pokémon Presents van afgelopen augustus. Er komen in totaal vier delen van de serie uit. WIT STUDIO, onder andere bekend van Attack on Titan en Pokémon the Movie: The Power of Us, is verantwoordelijk voor de animaties. In september kwam de eerste aflevering online, gevolgd door de tweede in oktober.

Pokémon: Paldean Winds volgt de avonturen van drie Academy-leerlingen: Ohara, Aliquis en Hohma. De derde aflevering draait om Hohma en zijn Quaxly. Hohma loopt met zijn schoolproject achter op Ohara en Aliquis, om deze achterstand in te halen wil hij een video-item maken over Team Star… door te infiltreren in een van de Team Star Bases.

Aflevering 3 heet ‘Take a Breath’

De laatste aflevering van Pokémon: Paldean Winds komt later online. Het is niet voor het eerst dat Pokémon geanimeerde mini-series op Youtube plaatst. In 2021 kwam ter ere van de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise de web-serie Pokémon Evolutions online.

Wat vind jij van de derde aflevering van Pokémon: Paldean Winds? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe in Spanje de Wii-versie voorbij

2

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe in Spanje nu meer verkocht dan Wii-versie

23-11-2023

5

Coen

Fae Farm is de Game op Proef van november

1

Nieuws Fae Farm is de Game op Proef van november

22-11-2023

3

Thijmen

Reageer als eerste!