Fae Farm is de Game op Proef van november

Nintendo heeft op social media-platform X (voorheen Twitter) bekend gemaakt dat Fae Farm de nieuwe Game op Proef voor alle Nintendo Switch Online-leden is. 

Alle NSO-leden kunnen Fae Farm van 22 november t/m 28 november gratis spelen. Je moet daarvoor de game natuurlijk wel downloaden en dat kan via de ‘Game op Proef’-knop op de Nintendo eShop-pagina van de game. Normaal gesproken kost Fae Farm €59,99, maar de game is vanwege Nintendo’s Black Friday-deals afgeprijsd naar €44,99. Om van de Game op Proef functie gebruik te maken heb je geen Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket nodig.

Fae Farm is een boerensimulator die zich in de magische wereld Azoria afspeelt. Het is je doel om de boerderij van je dromen te bouwen (vol magische wezens om voor te zorgen) en ondertussen vriendschappen te sluiten met eilandbewoners of zelfs de liefde te vinden.

Game op Proef is onderdeel van de Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Elke maand krijgen leden de kans om een spel ongeveer een week lang gratis uit te proberen.

Ga jij Fae Farm de komende dagen uittesten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of Europe op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Aflevering 3 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

0

Nieuws Aflevering 3 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

23-11-2023

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Rare's Jet Force Gemini naar Nintendo Switch Online+

4

Nieuws Jet Force Gemini naar Nintendo Switch Online+

22-11-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Arkalay

23 nov 23 om 13:38

#12201‍

278 XP | 53 comments

Ben er al mee begonnen en speelt lekker weg. Even kijken of ik het het prijskaartje waard vind.