Aflevering 2 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 18 okt 23 om 16:26

  • Rik

  • 0

The Pokémon Company heeft de tweede aflevering van de web-serie Pokémon: Paldean Winds online gezet. De mini-serie speelt zich af in Paldea, de regio uit Pokémon Scarlet & Violet.

De web-serie werd aangekondigd tijdens de Pokémon Presents van afgelopen augustus. Er komen in totaal vier delen van de serie uit. WIT STUDIO, onder andere bekend van Attack on Titan en Pokémon the Movie: The Power of Us, is verantwoordelijk voor de animaties. In september kwam de eerste aflevering online.

Pokémon: Paldean Winds volgt de avonturen van drie Academy-leerlingen: Ohara, Aliquis en Hohma. In de tweede aflevering kunnen Aliquis en zijn Meowscarada maar niet winnen van Nemona. Zijn oudere broer adviseert hem om een andere Pokémon te gebruiken, maar beschadigt dat de band met Meowscarada niet?

Aflevering 2 heet ‘Breathe In’

De laatste twee afleveringen van Pokémon: Paldean Winds komen later online. Het is niet voor het eerst dat Pokémon geanimeerde mini-series op Youtube plaatst. In 2021 kwam ter ere van de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise de web-serie Pokémon Evolutions online.

Wat vind jij van de tweede aflevering van Pokémon: Paldean Winds? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitgesteld naar 1 december

3

Nieuws Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitgesteld naar 1 december

18-10-2023

2

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Eerste reviews van Super Mario Bros. Wonder zijn binnen

0

Nieuws Eerste reviews van Super Mario Bros. Wonder zijn binnen

18-10-2023

3

Erik

Reageer als eerste!