Fysieke versie Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitgesteld naar 1 december

Gamemill Entertainment heeft wat meer nieuws over Nickelodeon All-Star Brawl 2 gedeeld, waaronder de mededeling dat de fysieke versie van het spel uitgesteld is en met een downloadcode in plaats van aan cartridge komt. 

Hoewel Gamemill Entertainment eerder aankondigde dat Nickelodeon All-Star Brawl 2 op 7 november 2023 uitkomt, is nu de release van de fysieke versie uitgesteld naar 1 december 2023. De digitale versie van de game is vooralsnog vanaf 7 november te spelen. Daarnaast heeft Gamemill Entertainment aan NintendoEverything bevestigd dat de fysieke versie van All-Star Brawl 2 met een downloadcode in plaats van een cartridge komt. Vele fans begonnen al te vermoeden dat dit het geval was, nadat een bijgewerkte versie van de boxart (die hier beneden te zien is) een label bevat waarop stond dat er geen cartridge meegeleverd wordt met de fysieke versie van de game.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Wat vind jij ervan dat de fysieke versie van Nickelodeon All-Star Brawl 2 is uitgesteld en dat deze alleen met een downloadcode komt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NintendoEverything

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden ‘compleet opnieuw opgebouwd’

0

Nieuws Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden 'compleet opnieuw opgebouwd'

15-05-2024

1

Rik

pokemon utrecht specials PTCGRadio Ross & Gardevoir Evelyne

0

Special Pokémon Utrecht Special Event - Een unieke Pokémon ervaring

19-10-2023

4

Evelyne

Aflevering 2 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

0

Nieuws Aflevering 2 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

18-10-2023

1

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Martijn

19 okt 23 om 11:51

#11850‍

3604 XP | 417 comments

Geen fan van codes in een doosje. In zo'n staat ga ik een game al niet in de winkel halen, ongeacht welke het is. Kun je 'm net zo goed uit de eShop halen, als je die game graag wilt. Zo ben ik bijv. blij dat ik Rayman Legends: Definitive Edition en Mario X Rabbids Kingdom Battle eerder al had gehaald, want nu zijn die beide vrijwel alleen nog verkrijgbaar als code-in-box. Wat heb je eraan om dat in je kast te zetten, als er toch geen spel in het doosje zit? Zit er geen cartridge in, dan is het doosje ook overbodig.

Nee, opschieten GameMill! Breng die game gewoon op een fatsoenlijke manier uit of wacht nog even met de fysieke uitgave. Wijst er vooral op dat ze het spel maar snel willen uitbrengen, voltooid of niet. Missen ook nog vechters uit het eerste deel, terwijl de keuzes voor wie wel / niet meevecht soms erg vaag of vergezocht zijn. Dat was bij de eerste ook al zo, maar dit moest de betere versie worden. Codes in doosjes zijn een slecht voorteken. Lelijke waarschuwing op het doosje ook weer...

Garrus

19 okt 23 om 13:23

#11851‍

1576 XP | 287 comments

Wat is het nut van een ''fysieke versie'' als het alleen maar een download code?? Waarom blijven developers dit doen? Niemand maar dan ook niemand zit hier op te wachten..

 

Aan de andere kant is dit wél hetzelfde bedrijf dat King Kong: Skull Island gaat uitbrengen binnenkort, nu al een van de slechtste games van dit jaar haha.

Yosher

20 okt 23 om 06:55

#11855‍

5940 XP | 1100 comments

Enige manier dat dit nog een voorkeur zal hebben over een puur digitale versie is natuurlijk dat je hem waarschijnlijk nog wel goedkoper uit kan halen dan uit de eshop zelf. Maar qua verzamel waarde gaat het natuurlijk wel flink omlaag op deze manier. 

Ik ben er ook geen fan van en ik heb meteen een stuk minder reden om deze aan te schaffen zo.