Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt fysieke release

  • Nieuws

  • 7 jul 24 om 15:05

  • Rik

  • 0

Enkele dagen voor de release van Ace Combat 7: Skies Unknown blijkt dat het spel ook fysiek in de winkelschappen komt te liggen.

Het vliegspel Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition was al eerder aangekondigd voor een Westerse release door Bandai Namco, maar leek tot op heden enkel digitaal beschikbaar te komen in het Westen. Europese piloten in spe kunnen echter toch rekenen op een fysieke release met hoesje en gamecard. De Amerikanen hebben pech: in Amerika komt het spel wel enkel digitaal uit. Bekijk hieronder de boxart van Ace Combat 7: Skies Unknown:

In Ace Combat 7: Skies Unknown beslecht jij de oorlog tussen Osea en Uresea door de nodige dogfights tussen vliegtuigen uit te vechten.

Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition komt op 11 juli 2024 uit op Nintendo Switch.

Koop jij de fysieke versie of ga jij toch voor de digitale versie van Ace Combat 7: Skies Unknown? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

shadows of the damned switch

0

Nieuws Shadows of the Damned: Hella Remastered in oktober naar de Switch

24-07-2024

0

Mitch

Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid komt naar het Westen

0

Nieuws Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid komt naar het Westen

07-07-2024

1

Rik

Zenless Zone Zero komt mogelijk naar Switch 2

0

Nieuws Zenless Zone Zero komt mogelijk naar Switch 2

07-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!