Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid komt naar het Westen

  • Nieuws

  • 7 jul 24 om 15:25

  • Rik

  • 0

Tijdens de Anime Expo kondigde Spike Chunsoft aan dat Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid een Westerse release krijgt. Het spel komt al op 6 augustus uit.

Ook zal er op 30 juli een gratis demo beschikbaar komen, waarvan de save data over te zetten is naar de volledige release. Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid zal voor 39,99 in de Nintendo eShop verschijnen. Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid is een game in de ‘My Summer Vacation’-stijl: een ontspannen spelletje waarin je de rol aanneemt van een 10-jarige scholier op zomervakantie in het Japanse platteland. In 2022 kwam ook een Shin Chan-variant van deze formule uit op Nintendo Switch.

Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid is van de hand van Kaz(u) Ayabe, de bedenker van de originele My Summer Vacation-games. Het spel kwam vorig jaar al uit in Japan onder de naam Natsu-Mon: 20th Century Summer Vacation.

Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid komt op 6 augustus 2024 uit voor de Nintendo Switch. Vanaf 30 juli kun je al aan de slag met de gratis demo.

Boek jij ook jouw tickets voor een virtuele Japanse zomervakantie in Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Mario + Rabbids Sparks of Hope is de nieuwe Game op Proef

0

Nieuws Mario + Rabbids Sparks of Hope is de nieuwe Game op Proef

07-07-2024

3

Coen

Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt fysieke release

0

Nieuws Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt fysieke release

07-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!