Perfect Dark, Metroid: Zero Mission en meer naar NSO+

  • Nieuws

  • 18 jun 24 om 21:01

  • Dennis

  • 2

Er zijn vier nieuwe games toegevoegd aan Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Perfect Dark, Turok, Metroid: Zero Mission en A Link To The Past Four Swords zijn nu te spelen!

De komst van de games naar het abonnement werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vandaag. Wie lid is van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (NSO+) kan vandaag met deze vier titels aan de slag:

  • The Legend of Zelda: A Link To The Past Four Swords – In deze GBA-game herbeleef je de klassieker A Link To The Past. Maar daarnaast kun je ook nog eens met maximaal vier spelen het Four Swords-avontuur doorspelen.
  • Metroid: Zero Mission – In deze remake voor de Game Boy Advance van de allereerste Metroid verken je een vernieuwd Zebes.
  • Turok: Dinosaur Hunter – Ga de strijd aan met dinosaurussen in dit 3D-avontuur van Acclaim voor de N64. Gelukkig heb je een hoop verschillende wapens tot je beschikking!
  • Perfect Dark – Met Perfect Dark voor de N64 komt er nog een Rare-game naar NSO+. Velen prijzen de game omdat deze nog soepeler en beter uitgewerkt is dan GoldenEye 007, die andere grote Rare-titel voor de N64.

Wie de spellen wil spelen dient een actief abonnement te hebben op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Je zult ook even de N64- en GBA-apps op je Switch moeten bijwerken.

Zit jij te wachten op deze klassieke games? Welke ga je als eerste spelen?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Metal Slug Attack Reloaded nu verkrijgbaar

0

Nieuws Metal Slug Attack Reloaded nu verkrijgbaar

18-06-2024

1

Dennis

LEGO Horizon Adventures krijgt een nieuwe trailer

2

Media LEGO Horizon Adventures krijgt een nieuwe trailer

18-06-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

18 jun 24 om 21:57

#13812‍

2891 XP | 531 comments

Perfect Dark is awesome. En Metroid Zero Mission is ook super tof! Die ga ik de komende tijd weer even spelen

Basje

18 jun 24 om 23:11

#13828‍

38 XP | 6 comments

Perfect Dark, wat een ongelofelijk mooie herinneringen aan de n64 versie! Ik kijk er naar uit om deze weer op te pikken!