Beelden Sheikah Slate-figurine uit Zelda: Breath of the Wild opgedoken

  • Media

  • 18 feb 24 om 15:46

  • Mark

  • 4

De eerste gedetailleerde beelden van de Sheikah Slate-figurine uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild zijn vrijgegeven door First 4 figures. 

In het filmpje draait de camera om het beeld heen, zodat je het goed kunt bekijken van iedere kant. De Sheikah Slate zit los van het voetstuk, zodat je deze ook echt in je handen kan houden. Het beeld is 34 cm lang, 29 cm breed, 24 cm diep en totaal weegt het vijf kilo.

Het eerste filmpje laat geeft goed weer hoe de onderdelen er uit zien, maar laat nog niet zien wat deze figurine zo speciaal maakt. Gelukkig is er ook een tweede filmpje, die de wat meer technische aspecten van de Sheikah Slate in beeld brengen.

Het voetstuk licht blauw op wanneer de Sheikah Slate er in staat, en kleurt rood op het moment dat deze er uit gehaald wordt. Op dat moment gaat het oog van de Sheikah Slate aan de voorkant ook oplichten. Aan de achterkant, zie je het logo van de Sheikah op het beeldscherm. Met een druk op het oog aan de voorkant kun je het logo op het beeldscherm van kleur laten veranderen.

Zoals wij eerder aangaven, starten de pre-orders op 20 februari 2024. Ten tijde van het schrijven van dit bericht is het nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief en zo 10$ korting te krijgen. De definitieve prijs is nog niet bekend.

Persoonlijk doet deze figurine het niet echt voor mij. De licht- en geluidseffecten, en het feit dat je vast kan houden zijn een leuke toevoeging, maar ik ben meer van de gedetailleerde beelden van game-personages. Tenzij het natuurlijk om een Mario-paddenstoel of Pokéball gaat. Wat denk jij over de eerste beelden van de Sheikah Slate?

Bron: YouTube-kanaal First 4 Figures

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Bandle Tale – Betoverend of toch beperkt?

0

Review Bandle Tale - Betoverend of toch beperkt?

19-02-2024

2

Karlijn

Bandai Namco heeft ‘minstens vijf’ onaangekondigde games geannuleerd

3

Nieuws Bandai Namco heeft 'minstens vijf' onaangekondigde games geannuleerd

18-02-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 4

N2up

18 feb 24 om 19:09

#13039‍

1624 XP | 318 comments

Wat heb je eraan? Liever dat je gewoon een een sheikah slate hoes 3dprint voor je telefoon. Deze is ook te shiny, ingame is ie mat, niet zo glanzend. Ik vind t rommel xD

rob1N

19 feb 24 om 15:17

#13044‍

5677 XP | 1094 comments

Wacht even hoor... ben jij nou niet degene die tegen mij begon te mekkeren toen ik iets suf vond? Mijn vingers jeuken nu...

rob1N

19 feb 24 om 15:20

#13045‍

5677 XP | 1094 comments

Vet ding! Het is wel echt voor de verzamelaars. Zoiets past decoratief gezien niet echt in mijn huis, maar zou het zeker wel tof vinden om gewoon te hebben. De Sheikah Slate is echt hét key-item van BotW. Mooi aandenken dus aan een vette game.

Zool

19 feb 24 om 17:19

#13047‍

2134 XP | 402 comments

Ahhh de WiiU gamepad. Vette functionaliteit die Nintendo gesloopt heeft omdat anders de WiiU versie beter zou zijn dan de Switch versie….