First 4 Figures kondigt Zelda-figurine van Sheikah Slate aan

First 4 Figures is dit jaar druk van start gegaan met een hele reeks nieuwe miniaturen, en de volgende miniatuur die uitkomt is gebaseerd op een bekend voorwerp uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Het is een levensgrote Sheikah Slate! Je kunt de silhouet van de miniatuur zien in de teaser, en hij komt blijkbaar “heel binnenkort” uit. Pre-orders worden later deze maand geopend op 20 februari 2024 en als je vroeg bent en je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je $10 korting.

Na de eerste aankondiging heeft First 4 Figures al een sneak peek gegeven van zijn nieuwste creatie aan Zelda-fans. Het is niet veel, maar het is toch genoeg om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

Ga jij de Sheikah Slate een mooi plekje in je huis geven? Laat het ons weten in de comments! O, en deel vooral ook een foto wanneer je hem daadwerkelijk in huis hebt!

Bron: @First4Figures via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Hoofdafbeelding bij Xbox-spellen Hi-Fi Rush en Pentiment lijken naar Switch te komen

3

Nieuws Hi-Fi Rush en Pentiment naar verluid eerste Xbox-spellen voor Switch

13-02-2024

3

Erik

Cavern of Dreams komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Cavern of Dreams komt naar Nintendo Switch

12-02-2024

1

Robin

Reageer als eerste!