Batman: Arkham Trilogy

Deze compilatie omvat de drie hoofdgames uit de Batman: Arkam Asylym-serie, gemaakt door Rocksteady Studios. Deze games zijn Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011) en Batman: Arkham Knight (2015). De spellen zijn compleet, met alle hiervoor gemaakte DLC aanwezig.

Deze verzameling omvat:

  • Batman: Arkham Asylum (2009) – The Joker heeft ervoor gezorgd dat Arkham Asylum in handen van de schurken is gevallen. Het is nu aan Batman om het tegen een aantal van zijn gevaarlijkste en beruchtste tegenstanders op te nemen en het psychiatrisch strafinstituut weer veilig te maken. Ondertussen werkt Joker aan een gevaarlijk plan dat een dreiging is voor heel Gotham City!
  • Batman: Arkham City (2011) – Na de val van Arham Asylum laat Professor Hugo Strange Arkham City bouwen: een deel van de stad, waar de gevaarlijkste schurken worden opgesloten als supergevangenis. Daar heeft Strange duistere plannen met de gedetineerden, waaronder ook Bruce Wayne. Lukt het Batman om de waarheid achter Arkham City te achterhalen en wederom The Joker te stoppen?
  • Batman: Arkham Knight (2015) – The Scarecrow is terug en bedreigd Gotham City. Op hetzelfde moment slaat ook een onbekende tegenstander toe, die zich de Arkham Knight noemt en het voorzien heeft op Batman. Met een erfenis van The Joker in zijn achterhoofd, moet Batman weer orde in de stad brengen, die wederom het slagveld tussen verschillende schurken is geworden.

Screenshots

Trailer