Batman: Arkham Trilogy krijgt Batsuit uit "The Batman"

De release van Batman: Arkham Trilogy is gearriveerd en voegt daarbij een kleine vernieuwing uit “The Batman” toe!

Vandaag is Batman: Arkham Trilogy uitgekomen voor de Nintendo Switch. Een lanceertrailer met gameplaybeelden verscheen al. Daarin is het Batsuit uit de recentste Batman-film te zien. Het is hetzelfde kostuum dat Robert Pattinson droeg in “The Batman” (2022). Deze outfit komt als eerste naar de Nintendo Switch, voordat het op andere systemen wordt toegevoegd. Je kunt de lanceertrailer hier bekijken.

Drie hooggewaardeerde en iconische Batman-games!

Een extra batsuit is geen grote toevoeging, maar wel een welkom extraatje. Het was al langer bekend bij fans, dat het pak uit “The Batman” naar Batman: Arkham Trilogy komt. Batman: Arkham Trilogy bevat de drie belangrijkste games uit de serie, inclusief alle bijhorende DLC.

  • Batman: Arkham Asylum (2009) – The Joker heeft ervoor gezorgd dat Arkham Asylum in handen van de schurken is gevallen. Het is nu aan Batman om het tegen een aantal van zijn gevaarlijkste en beruchtste tegenstanders op te nemen en dit psychiatrische strafinstituut weer veilig te maken. Ondertussen werkt Joker aan een gevaarlijk plan dat een dreiging is voor heel Gotham City!
  • Batman: Arkham City (2011) – Na de val van Arham Asylum laat Professor Hugo Strange Arkham City bouwen: een afgesloten deel van de stad dat nu als supergevangenis fungeert. Daar worden de gevaarlijkste schurken opgesloten. Strange heeft duistere plannen met de gedetineerden, waaronder ook Bruce Wayne. Lukt het Batman om de waarheid achter Arkham City te achterhalen en wederom Joker te stoppen?
  • Batman: Arkham Knight (2015) – The Scarecrow is terug en bedreigt Gotham City met zijn angstgas. Op hetzelfde moment slaat ook een onbekende tegenstander toe, die zich de Arkham Knight noemt en het voorzien heeft op Batman zelf. Met een nare erfenis van The Joker in zijn achterhoofd moet Batman weer orde in de stad brengen, die wederom het slagveld tussen verschillende schurken is geworden.

Voel je als Robert Pattinson’s Batman in het nieuwe Batman-kostuum!

Batman: Arkham Trilogy is vanaf vandaag, 1 december 2023, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De trilogie is ook te koop als fysieke versie, al bevat de cartridge alleen Batman: Arkham Asylum.

Ben jij klaar om het (weer) tegen The Joker en alle andere schurken op te nemen en wat vond je eigenlijk van de speelfilm “The Batman”? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Hoofdafbeelding bij Xbox wil Game Pass naar Nintendo-platformen en meer brengen

2

Nieuws Xbox wil Game Pass naar Nintendo-platformen brengen

01-12-2023

2

Erik

Fan Friday: Godzilla-film in TotK

4

Nieuws Fan Friday: Godzilla-film in TotK

01-12-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

1 dec 23 om 09:21

#12274‍

2627 XP | 480 comments

Dat is een leuk extraatje! Alle 3 de games zojuist gedownload, kan niet wachten om dit weekend te beginnen

Lucas

4 dec 23 om 08:34

#12286‍

633 XP | 122 comments

Zijn geweldige games. Hoop dat je een goed weekend hebt gehad er mee.