N1ntendo.nl Stream: Wii Say Goodbye 2 U met Smash-toernooi en meer!

Hieronder kun je de opname van de Wii Say Goodbye 2 U-stream terugkijken. Zijn jouw levels voorbij gekomen?

Het moge duidelijk zijn, het Wii-tijdperk is afgelopen week echt ten einde gekomen. N1ntendo gloeit rood op van al het Nintendo Switch-nieuws en we kijken met opgeheven hoofd uit naar de toekomst. Dat de Wii U Nintendo niet het verdiende succes gebracht heeft, is jammer maar dat er enkele topgames voor uit zijn gekomen weten we allemaal.

Mario Kart 8 is de meest uitgebreide kart-game so far, Super Mario Maker geeft ons een eindeloze stroom aan nieuwe Super Mario-levels, Super Smash Bros. heeft een zeer uitgebreid scala aan personages en Splatoon was dé grote nieuwe IP van de Wii U. Deze games gaan we nu tijdens onze stream nog eens even in het zonnetje zetten!

De N1 Wii Say Goodbye 2 U-stream

Het is al een tijdje geleden dat we voor het laatst een stream opgezet hebben met de crew maar nu gaat het toch echt weer gebeuren. Afgelopen februari brachten we jullie het N1 Smash Championship en eind 2015 brachten we jullie het N1 Crew Toernooi. De focus van de stream aankomende maandag ligt volledig op de interactie met onze trouwe lezers, jullie dus! De voorbereidingen zijn ondertussen getroffen en we verwachten vele van jullie te zien volgende week zondag tijdens ons eerbetoon aan de Wii U. Volg alvast even ons kanaal op Twitch zodat je een melding krijgt zodra we van start gaan.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 22-1-2017 van 10:00-18:00
Wat: Super Mario Maker, Mario Kart 8, Splatoon en Super Smash bros.
De crew: Maak kennis met Jeroen, Mink, Erik, Theun, Marco, Paul, Mark, Daan en Patrick
Voor wie: De N1ntendo-leden! Meld je aan voor het Smash-toernooi en voeg N1-Patrick toe op je Wii U!
Wii U-account: N1-Patrick

Het programma (kan nog veranderen)

10.00 – 11.30 – Super Mario Maker – De N1 crew speelt jullie levels.
11.30 – 12.30 – Mario Kart 8 – Race online tegen de crew.
12.30 – 13.00 – Speedrunnen wat is dat? (Donkey Kong Country 2)
13.00 – 17.00 – N1 Smash Championship 2017
17:00 – 18:00 – Splatoon – Beklad de crew met verf in online matches!

Super Mario Maker – De N1 crew speelt jullie levels

We starten de dag met Super Mario Maker. We hebben Kaizo-koning Mink bij ons dus de levels mogen best wel moeilijk gemaakt worden! We besteden maximaal 10 minuten aan je level, houd daar rekening mee. Zodoende hopen we minimaal 10-15 van jullie levels te kunnen showen tijdens onze stream. Je kunt je gemaakte levels alvast indienen door op dit bericht te reageren. Kies er a.u.b. eentje uit zodat wij niet hoeven te kiezen. Als je aanwezig bent in de chat op Twitch aankomende zondag om 10:00 krijgt jouw level voorrang!

Mario Kart 8

Een lekker potje racen tegen de crew en tegen andere N1ntendo leden staat er als tweede op het programma. Wij zullen een race opzetten en via het vriendensysteem van de Wii U kun je dan N1-Patrick joinen.

Speedrunnen wat is dat? (Donkey Kong Country 2)

Ik, Patrick, ben al jaren helemaal wild van het speedrunnen. iedere Games Done Quick-event worden er vele Nintendo-games helemaal vernietigd door de beste speedrunners van de wereld. Wat is speedrunnen eigenlijk, welke games zijn er geschikt voor en hoe kun je ermee beginnen? Op deze en meerdere vragen zal ik antwoord geven terwijl ik enkele interessante tricks laat zien in Donkey Kong Country 2.

N1 Smash Championship 2017

We volgen dezelfde regels als vorig jaar! We hopen op vele aanmeldingen en reserveren alvast een plaatsje voor Oversoul, de winnaar van ons eerste Smash-fest. Twee zaken zijn in ieder geval duidelijk! Jigglypuff gaat vaak sterven aankomende zondag en shoutcaster Theun zal ook dit toernooi van het nodige commentaar voorzien.

Stuur een PM naar Patrick met daarin je NNID en de naam van je Mii-personage om je aan te melden. Voeg vervolgens N1-Patrick toe aan je vrienden op je Wii U. We nemen je naam dan op in de deelnemerslijst onderaan dit bericht. Er is plek voor maximaal 16 spelers en deelname is gratis, dus wees er snel bij!

Splatoon – Beklad de crew met verf in online matches!

Als afsluiting van de N1ntendo Wii Say Goodbye 2 U-stream gaan we nog eens even flink aan de slag met verf. Splatoon 2 komt er al aan maar wij gaan samen met jullie nog is flink aan de slag met de eerste game. Wederom zullen wij matches opzetten en kun je via het vriendensysteem van de Wii U onze match joinen. Wie gaat ons verrassen met zijn ongelofelijke schilderskills?

Afsluiting

We kijken aankomende zondag terug op een leuke tijd met de Wii U! We hopen dat jullie veel Super Mario Maker-levels indienen, dat er veel aanmeldingen zijn voor het Smash-toernooi en dat we voldoende tegenstanders hebben in Mario Kart en Splatoon. Zo zorgen we er samen voor dat we een leuke dag hebben en geven we op gepaste wijze een eerbetoon aan de Wii U.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

Super Bomberman R

0

Hands-on Super Bomberman R

24-01-2017

0

Daan

Let’s Switch things up

0

Column Let’s Switch things up

21-01-2017

0

Icelos

Reageer als eerste!