Fan Friday: Paper... Luigi Diorama

  • Special

  • 17 mrt 23 om 00:00

  • Rik

  • 0

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Drie weken terug deelden we al een tof papercraft-diorama van The Legend of Zelda: Ocarina of Time, en dat smaakte naar meer: check dit Paper Mario-diorama!

Dit diorama van Luigi in de stijl van Paper Mario is van de hand van DeviantArt-gebruiker Fawfulthegreat64. Hij liet zich inspireren voor dit diorama door een scene uit de trailer van de Super Mario Bros. Movie. Net als in de film wordt Luigi achtervolgd door een horde Dry Bones. FawFawfulthegreat64 zette deze scene vervolgens om naar de iconische stijl van Paper Mario: The Thousand Year Door. Dit diorama is voorlopig enkel digitaal te zien, maar zou ook prima werken als papercraft. Wel kun je op sketchfab.com het diorama alvast vanuit alle hoeken bekijken die je maar wilt. In deze 3D-versie komt de lava ook nog eens tot leven.

Zou jij meer Paper Mario-stijl diorama’s willen zien? Of denk jij dat je dit diorama wel in het echt kunt maken? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

bayonetta origins header artwork

2

Poll Bayonetta Origins is uit; haal jij 'm in huis?

17-03-2023

3

Erik

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Thijmen!

5

Special Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Thijmen!

16-03-2023

12

Redactie

Reageer als eerste!