Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Thijmen!

N1-UP heeft een nieuwe redactielid: Thijmen. Na een succesvolle afronding van zijn proefperiode stelt hij zich vandaag aan jullie voor!

Thijmen is as we speak de jongste binnen de N1-UP-redactie, maar hij maakte in zijn eerste week al goed duidelijk dat leeftijd in dit geval helemaal geen verschil maakt. Tijdens zijn introductie viel hij direct met de neus in de boter: hij schreef zijn eerste berichtje tijdens de hectiek van de Direct begin februari. En als je daar mee om kan gaan, dan zit het wel snor!

Het woord is aan Thijmen:

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (;

Ik ben eigenlijk heel mijn (tot nu toe korte) leven met Nintendo opgegroeid en heb het altijd leuk gevonden om er met mensen over te praten. Volgens mijn ouders zou ik er wel uren over door kunnen ratelen. Ik volgde N1-UP al een tijdje op Instagram en zag dat er een vacature open stond als redactielid. Zonder ervan uit te gaan dat ik ooit gekozen zou worden dacht ik bij mezelf, laat ik het toch maar eens proberen, want niet geschoten is immers altijd mis. En ja, hier ben ik dan, met m’n bijna 17-jarige leeftijd al een redacteur. Ik had zelf nooit verwacht dat dit zou gebeuren.

Sinds jongs af aan ben ik eigenlijk al bezig met Nintendo. Ik herinner me de tijden dat iedereen een Nintendo DS of een Wii thuis had, wat fantastisch was dat. Vroeger was ik altijd de standaard Mario-fan. Mijn favoriete spellen waar toen ook Super Mario Galaxy en New Super Mario Bros. DS. Naarmate ik steeds ouder werd is maak smaak van games ook redelijk veranderd. Ik ben veel games van verschillende Nintendo-franchises gaan spelen, maar games die niet door Nintendo zijn gemaakt gaan er bij mij ook wel in. Zelf ben ik erg fan van openwereld en platformspellen, maar een actiegame zoals Bayonetta sla ik zeker niet over! Een van mijn favoriete spellen op de Nintendo Switch is dan ook Bayonetta 3. Daarnaast speel ik ook redelijk veel Mario Kart 8 Deluxe en kan ik daar volgens mijn vrienden behoorlijk competitief in zijn.

Vanwege mijn leeftijd zit ik natuurlijk ook nog op school. Ik zit op dit moment in het vijfde jaar van het VWO op Pontes het Goese Lyceum. Volgend jaar gaat het dus een spannend jaar worden vanwege de eindexamens. Naast school heb ik ook nog wat andere hobby’s. Ik doe namelijk aan wedstrijdzwemmen als sport. Dit doe ik nu al bijna zeven jaar, dus redelijk zwemmen kan ik intussen wel. Het blijft altijd leuk om jezelf en andere van je club te zien verbeteren. En het winnen van medailles is natuurlijk ook een welkome toevoeging. Naast het zwemmen heb ik nog een bijbaantje in de horeca, speel ik piano, kook ik en game ik natuurlijk.

Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid heb om voor N1-UP te mogen schrijven en dat ik iets kan bijdragen aan de community. Het schrijven komt immers ook goed van pas voor school.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Ik kan alles behalve vragen over levenservaring beantwoorden, want die heb ik nog niet echt ;).

Succes én veel plezier bij N1-UP, Thijmen. Geef hem een warm welkom in de reacties, allen!

Like dit bericht:

Over Redactie

N1-UP is de grootse Nintendo-community van de Benelux. Wij bieden een thuishaven aan iedereen die net zoveel van Nintendo houdt als van ons. Via nieuws, specials, reviews, podcasts, columns en meer lees je bij ons daarom elke dag alles wat te maken heeft over Miyamoto en de zijnen. Al meer dan twintig jaar lang. Blijf gezellig hangen!

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Fan Friday: Paper… Luigi Diorama

0

Special Fan Friday: Paper... Luigi Diorama

17-03-2023

4

Rik

Mario Kart Tour teaset toevoeging Dry Dry Ruins (Wii)-circuit

1

Nieuws Mario Kart Tour teaset toevoeging Dry Dry Ruins (Wii)-circuit

16-03-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 5

j0shiiee

16 mrt 23 om 18:06

#9216‍

139 XP | 21 comments

Welkom! Leuk om te zien dat de middelbare scholieren van nu ook nog van Nintendo houden! 

Fl@ppy

16 mrt 23 om 19:24

#9217‍

2766 XP | 535 comments

Bienvenue

Laurens

17 mrt 23 om 08:15

#9222‍

83 XP | 11 comments

Welkom! Heel veel plezier bij N1Up! 

Tamadachi

17 mrt 23 om 10:49

#9227‍

5155 XP | 640 comments

Allereerst vind ik het leuk om te weten dat je als net als mij lid bent van de DS-Wii generatie de redactie van N1-UP komt versterken om naast de oude rotten die de NES, SNES, N64 en GCN actief hebben meegemaakt een redactielid te hebben die Super Mario Galaxy als eerste 3D Mario heeft gespeeld. Herkenbaar verhaal ook want ik begon op deze consoles van de zevende generatie ook enkel met Mario games voordat mijn gamesmaak zich net als jou steeds meer zich heeft uitgebreid naar andere Nintendo franchises. Je bent wat mij betreft met vlag en wimpel geslaagd voor je proeftijd want je geschreven artikelen tot nu toe waaronder de knap geschreven special: "de hectiek van de direct" laat wel zien dat je artikelen schrijven je op het lijf is geschreven dus namens mij nog eens van harte welkom bij N1-UP.

Paul

17 mrt 23 om 11:11

#9229‍

3799 XP | 658 comments

Wat een toffe aanvulling op de redactie! Veel plezier Thijmen!