Fan Friday: De Bokoblin Talus uit Tears of the Kingdom

  • Special

  • 19 mei 23 om 00:00

  • Rik

  • 1

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Na jarenlang wachten kunnen we eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Ook na de release zetten we nog even flink wat BotW/TotK-projecten in het zonnetje tijdens de Fan Fridays!

Youtuber North of the Border maakt wel vaker toffe klei-projecten gebaseerd op Zelda. Sterker nog, hij heeft de populariteit van zijn kanaal grotendeels te danken aan Breath of the Wild-projectjes. Daar komen we vast nog een keer op terug tijdens de Fan Fridays, maar vandaag focussen we ons op een van zijn Tears of the Kingdom-projecten. Check deze Bokoblin Talus dan!

Het knutselwerkje uit foam en klei is op zichzelf al vrij indrukwekkend, maar de tijdsspanne waarin deze Youtuber de Talus maakte krijg je achteraf misschien niet meer mee. Daarom wijs ik je er even op dat deze video maar één(!) dag na de onthulling van de Bokoblin Talus in de E3-trailer online kwam! En de kwaliteit doet er zeker niet voor onder! Dit is overigens een van de makkelijkere TotK-knutselwerkjes om zelf ook te maken, dus bekijk het proces in de video hieronder:

Ga jij je ook aan een Talus-diorama wagen, of hou je het bij de in-game Talussen? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Wat vind jij van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom?

3

Special Wat vind jij van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom?

19-05-2023

8

Erik

PlatinumGames start met Bayonetta 3 – Developer Diary-serie

1

Media PlatinumGames start met Bayonetta 3 - Developer Diary-serie

18-05-2023

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Paul

19 mei 23 om 15:40

#9950‍

3819 XP | 662 comments

Heel mooi gemaakt, respect!