Zo werkt de gameplay van DECAPOLICE

  • Nieuws

  • 9 mrt 23 om 16:19

  • Rik

  • 0

Tijdens de LEVEL5 VISION 2023 heeft LEVEL-5 meer informatie uit de doeken gedaan voor hun nieuwe IP DECAPOLICE.

In de nieuwe Gameplay Introduction Trailer belooft het bedrijf een nieuw soort avontuur ‘met misdaad en spanning dat afwijkt van de Layton-serie’. In DECAPOLICE onderzoeken detectives misdaden in een virtuele wereld met behulp van de Decasim. Hoofdpersonage Harvard Marks is een beginnende detective bij de Special Investigations Unit van de Broadstone Police. Als onderdeel van zijn opleiding moet hij zaken leren op te lossen in de Decasim-wereld, een perfecte VR-kopie van het echte Broadstone City. De aanwijzingen die je in de virtuele wereld vindt, helpen je om de zaken in de echte wereld op te lossen.

Het avontuur gaat pas echt van start wanneer een hacker de Decasim-wereld op zijn kop zet. Lukt het jouw team om desondanks de seriemoordenaar genaamd Clown in de kraag te vatten?

‘Cases’ beginnen met onderzoek op het Plaats Delict, waar je naar aanwijzingen en getuigenverklaringen zoekt. Met al deze aanwijzingen bouw je een Case File op. Met genoeg informatie kan je doorgaan naar de Deduction Phase van het onderzoek, waar je de aanwijzingen met elkaar in verband brengt op de Evidence Table en Case Board. Met de juiste theorie kan je dan in de Resolution Phase de dader aanwijzen. In sommige gevallen biedt de verdachte verzet en ga je over op een gevecht om ze te arresteren. In de Decasim kunnen criminelen soms veranderen in Crime Beasts, die fungeren als eindbazen. Een case wordt succesvol afgesloten met de arrestatie van de juiste dader.

Bekijk ook de teaser trailer met meer beelden van DECAPOLICE:

DECAPOLICE moet nog dit jaar verschijnen op de Nintendo Switch en andere platforms.

Wekken deze nieuwe beelden van DECAPOLICE jouw interesse? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

0

Nieuws Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

21-07-2024

1

Rik

YouTube-stream van Mario Movie Direct [23:00 uur CET]

0

Livestream YouTube-stream van Mario Movie Direct [23:00 uur CET]

09-03-2023

4

Erik

Info & trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

2

Nieuws Info & trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

09-03-2023

7

Rik

Reageer als eerste!