Zien: Princess Daisy krijgt mascotte in Super Nintendo World

  • Media

  • 4 jul 24 om 15:42

  • Rik

  • 0

In Europa moeten we het helaas zonder Super Nintendo World-pretpark stellen, maar in Japan breidt Nintendo haar aanwezigheid in Universal Studios Japan vrolijk uit. Sinds kort is ook Princess Daisy te bewonderen als mascotte in het Japanse resort.

Princess Daisy maakt onderdeel uit van de LEVEL UP!-parade die dagelijks door Universal Studios Japan rijdt. Deze parade debuteerde vorig jaar al als de NO LIMIT!-parade, toen nog zonder Princess Daisy. De parade bestaat uit verschillende grote ‘floats’ (paradewagens) en kleinere support-wagentjes. De Mario-float staat in het teken van Mario Kart en heeft drie kleinere support-floats in de vorm van zwevende karts. Luigi, Yoshi en Princess Daisy bemannen deze drie losse karts. Daisy neemt hiermee de positie over van Princess Peach, die dit jaar is verplaatst naar de hoofd-float. Bekijk hieronder de eerste beelden van Princess Daisy tijdens de parade:

De introductie van de Princess Daisy-mascotte bleek niet helemaal vlekkeloos te gaan. Het masker van het kostuum leek (bijna) los te komen tijdens de parade. Een toegesnelde Universal-medewerker kon voorkomen dat dit daadwerkelijk gebeurde.

Voorlopig lijkt Princess Daisy alleen in de Japanse parade te bewonderen te zijn. Er zijn geen fotomomenten of meet and greets met het personage aangekondigd door Universal. Ook de Yoshi-mascotte laat zich niet buiten de parade om zien in de Universal-parken. Naast Mario Kart, is er ook een parade-float met Pokémon-thema te zien in de LEVEL UP!-parade.

Met welk Nintendo-personage zou jij op de foto willen in Super Nintendo World? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Zeven nieuwe games toegevoegd aan Nintendo Switch Online

0

Nieuws Zeven nieuwe games toegevoegd aan Nintendo Switch Online

04-07-2024

0

Dennis

Engelsman krijgt celstraf voor bezit speelgoed-Master Sword uit Zelda

2

Nieuws Engelsman krijgt celstraf voor bezit speelgoed-Master Sword uit Zelda

03-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!